Amazon Prime Üyelik İptaline Rağmen Ücret Kesiyor

Amazon Twitch Prime üyeliği başlatmak istiyordum fakat vazgeçip üyeliğimi iptal ettirmiştim ama Haziran ayında 2.99$'lik bir para çekildi hesabımdan. Daha sonrasında tekrar iptal ettim ama yine Temmuz ayında çekildi tekrar iptal ettim bu kez Ağustos ayında tekrar 2.99$ çekildi.
Ben bunu iptal edemeyecek miyim destekleri her defasında kartınız silinmiştir diyor kartımda bakiye olduğunda her zaman param gidiyor bıktım artık.

Bende de üyeliği iptal ettiğim halde çekilmişti, sonra hesaptan kredi kartını sildim tamamen. Twitch üzerinden iptal etme özelliği koymadılar bir türlü.

Amazon üzerinden ödeme yöntemlerinden kart bilgilerinizi silin, Bendede olmuştu böyle bir sorun.

Bende de üyeliği iptal ettiğim halde çekilmişti, sonra hesaptan kredi kartını sildim tamamen. Twitch üzerinden iptal etme özelliği koymadılar bir türlü.
Hocam bende birden fazla hesap vardı bende silebildiğim kadarını sildim ama 1 tane hesabım kapatılmış büyük ihtimalle o hesapta kayıtlı kart bilgilerim ve o hesapla bilet açamadığım içinde bir şey yapamıyorlar sanırsam Enpara'yı arayıp bu siteye erişimi kapatın desem kartımdan ödeme alınmaması için mümkün olur mu?
Amazon üzerinden ödeme yöntemlerinden kart bilgilerinizi silin, Bendede olmuştu böyle bir sorun.
Malesef, kapalı olan hesabımda kayıtlı şuan büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı