Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 25 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Amazon'dan bir (1) tane kek sipariş etsem, bunu küçük bir koliyle mi yollarlar? (Amazon Prime mevcut.) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
Merhaba, Amazon'dan bir (1) tane kek sipariş etsem, bunu küçük bir koliyle mi yollarlar? (Amazon Prime mevcut.)
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Kek günü Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 25 Temmuz 2022 #2 Kekin boyutuna bağlı, çok küçük kargolar için zarf seçenekleri de mevcut.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2022 #3 Yszuf dedi: Merhaba, Amazon'dan bir (1) tane kek sipariş etsem, bunu küçük bir koliyle mi yollarlar? (Amazon Prime mevcut.) Genişletmek için tıkla... Kek eğer tombulsa koli ile yolluyorlar evet.
Yszuf dedi: Merhaba, Amazon'dan bir (1) tane kek sipariş etsem, bunu küçük bir koliyle mi yollarlar? (Amazon Prime mevcut.) Genişletmek için tıkla... Kek eğer tombulsa koli ile yolluyorlar evet.
Kireclirezistans Megapat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 462 25 Temmuz 2022 #4 JL1-zarf karton, sağlam, A1, 235 x 180 ° mm, 100 adet : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Hocam çok küçük ürünleri böyle bir karton zarf ile yolluyorlar. Tabi üzerinde amazon logosa var bir de üzerinde kutu değil de zarf kullanarak %bilmem kaç kağıt tasarrufu ettik yazıyor.
JL1-zarf karton, sağlam, A1, 235 x 180 ° mm, 100 adet : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Hocam çok küçük ürünleri böyle bir karton zarf ile yolluyorlar. Tabi üzerinde amazon logosa var bir de üzerinde kutu değil de zarf kullanarak %bilmem kaç kağıt tasarrufu ettik yazıyor.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 25 Temmuz 2022 #5 Mithat Berhan dedi: Kekin boyutuna bağlı, çok küçük kargolar için zarf seçenekleri de mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Liberte Sergen dedi: Kek eğer tombulsa koli ile yolluyorlar evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, tombul kek alayım o zaman. Kireclirezistans dedi: JL1-zarf karton, sağlam, A1, 235 x 180 ° mm, 100 adet : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Hocam çok küçük ürünleri böyle bir karton zarf ile yolluyorlar. Tabi üzerinde amazon logosa var bir de üzerinde kutu değil de zarf kullanarak %bilmem kaç kağıt tasarrufu ettik yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Sen sor diye, manyağım.
Mithat Berhan dedi: Kekin boyutuna bağlı, çok küçük kargolar için zarf seçenekleri de mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Liberte Sergen dedi: Kek eğer tombulsa koli ile yolluyorlar evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, tombul kek alayım o zaman. Kireclirezistans dedi: JL1-zarf karton, sağlam, A1, 235 x 180 ° mm, 100 adet : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye Hocam çok küçük ürünleri böyle bir karton zarf ile yolluyorlar. Tabi üzerinde amazon logosa var bir de üzerinde kutu değil de zarf kullanarak %bilmem kaç kağıt tasarrufu ettik yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Sen sor diye, manyağım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 25 Temmuz 2022 #6 Yszuf dedi: Sen sor diye. Genişletmek için tıkla... Kargoyu getiren araçlar suyla çalışmıyor. Bir tane kek yüzünden doğaya verdiğin zarara bak.
Yszuf dedi: Sen sor diye. Genişletmek için tıkla... Kargoyu getiren araçlar suyla çalışmıyor. Bir tane kek yüzünden doğaya verdiğin zarara bak.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 25 Temmuz 2022 #7 Yszuf dedi: Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Tamamdır, tombul kek alayım o zaman. Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Sen sor diye, manyağım. Genişletmek için tıkla... 1000 tane kek siparişi verip gelen kutuları mı satacaksın amaç ne?
Yszuf dedi: Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Tamamdır, tombul kek alayım o zaman. Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Sen sor diye, manyağım. Genişletmek için tıkla... 1000 tane kek siparişi verip gelen kutuları mı satacaksın amaç ne?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 25 Temmuz 2022 #8 ItsAllGoodman dedi: Kargoyu getiren araçlar suyla çalışmıyor. Bir tane kek yüzünden doğaya verdiğin zarara bak. Genişletmek için tıkla... Sen bir şey alsan da almasan da o kargo arabaları elbet buralardan geçecek. Gelip de bana burada prim kasma. Silinen üye dedi: 1000 tane kek siparişi verip gelen kutuları mı satacaksın amaç ne? Genişletmek için tıkla... Kendime kartondan şato yapmayı planlıyorum.
ItsAllGoodman dedi: Kargoyu getiren araçlar suyla çalışmıyor. Bir tane kek yüzünden doğaya verdiğin zarara bak. Genişletmek için tıkla... Sen bir şey alsan da almasan da o kargo arabaları elbet buralardan geçecek. Gelip de bana burada prim kasma. Silinen üye dedi: 1000 tane kek siparişi verip gelen kutuları mı satacaksın amaç ne? Genişletmek için tıkla... Kendime kartondan şato yapmayı planlıyorum.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #9 Küçük bir tane zımba almıştım. Kutunun %90'ına kutuyu doldurması için kağıt koymuşlardı. Bazen abartıyorlar paketlemeyi.
Küçük bir tane zımba almıştım. Kutunun %90'ına kutuyu doldurması için kağıt koymuşlardı. Bazen abartıyorlar paketlemeyi.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 25 Temmuz 2022 #10 Yszuf dedi: Sen bir şey alsan da almasan da o kargo arabaları elbet buralardan geçecek. Gelip de bana burada prim kasma. Kendime kartondan şato yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tane de benim için yanına müştemilat yapar mısın?
Yszuf dedi: Sen bir şey alsan da almasan da o kargo arabaları elbet buralardan geçecek. Gelip de bana burada prim kasma. Kendime kartondan şato yapmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir tane de benim için yanına müştemilat yapar mısın?