yakohno Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 21 Eylül 2020 #1 Bazen bazı dizilerin bazı sezonlarında bu uyarı gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2020
C Civil engineer Femtopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Bunun nedeni nedir arkadaşlar bende de böyle gözüküyor two and a half man?
yakohno Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 24 Ocak 2021 #3 Sanırım dizilerin sadece bazı sezonları Prime Video'da var. Mesala 4 sezonluk dizinin ilk iki sezonu var.
Sanırım dizilerin sadece bazı sezonları Prime Video'da var. Mesala 4 sezonluk dizinin ilk iki sezonu var.
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #4 yakohno dedi: Sanırım dizilerin sadece bazı sezonları Prime Video'da var. Mesala 4 sezonluk dizinin ilk iki sezonu var. Genişletmek için tıkla... Hala aynı mı sende? Şimdi baktığımda 4 sezon da izlenebiliyor.
yakohno dedi: Sanırım dizilerin sadece bazı sezonları Prime Video'da var. Mesala 4 sezonluk dizinin ilk iki sezonu var. Genişletmek için tıkla... Hala aynı mı sende? Şimdi baktığımda 4 sezon da izlenebiliyor.
yakohno Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #5 bloodiron9 dedi: Hala aynı mı sende? Şimdi baktığımda 4 sezon da izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben öylesine örnek verdim. Anlatmaya çalıştığım Amazon'un bir dizinin seçili sezon veya bölümleri için anlaşma imzaladığıydı.
bloodiron9 dedi: Hala aynı mı sende? Şimdi baktığımda 4 sezon da izlenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben öylesine örnek verdim. Anlatmaya çalıştığım Amazon'un bir dizinin seçili sezon veya bölümleri için anlaşma imzaladığıydı.
bülent sosun Hectopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #6 Aynı Sorun Ben De Prison Break Ta Yaşıyorum Tam Son Sezona Geldim Böyle Oldu Şimdi Bütün Sezonlar Aynı Hatayı Veriyor Prison Break
Aynı Sorun Ben De Prison Break Ta Yaşıyorum Tam Son Sezona Geldim Böyle Oldu Şimdi Bütün Sezonlar Aynı Hatayı Veriyor Prison Break