Prime Video Amazon Prime Video deneme üyeliğinde 1.14 TL çekti

DarkLegendREA

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce Amazon Prime üye oldum 30 günlük deneme üyeliği olduğu için ücretsizdi.
Sonra Prime Gaming'e girdim 1.14 TL çekti 1 dakika sonra geri ödedi.
İnternete baktığımda bazı kişilerden 1400 TL 500 TL gibi büyük miktarlar çekiyormuş.
Sizce kart bilgilerimi silmeli miyim?
Korkutucu bir durum bu.

İlk önce Amazon Prime üye oldum 30 günlük deneme üyeliği olduğu için ücretsizdi.
Sonra Prime Gaming'e girdim 1.14 TL çekti 1 dakika sonra geri ödedi.
İnternete baktığımda bazı kişilerden 1400 TL 500 TL gibi büyük miktarlar çekiyormuş.
Sizce kart bilgilerimi silmeli miyim?
Korkutucu bir durum bu.
İmkansız. Korkmaniza gerek yok.

Gene birileri sallamış bir şeyler. Aynen kanka Amazon'un işi gücü yok senin 100 dolarına kaldı.

Hocam internetten görüp korktuk.

Hocam internetten görüp korktuk yardımcı olmak istemiyorsanız susabilirsiniz.

Deneme amaçlı çekim yapılmaktadır, kartınızın uygunluğu kontrol edilmektedir.
Eğer endişeniz varsa sistem üzerinden kart bilgisini devre dışı bırakabilirsiniz sipariş vermek isterseniz sisteme o zaman kart bilgilerini ekleyebilirsiniz.

Sorun yok arkadaşlar müşteri hizmetleri yanıtladı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam internetten görüp korktuk yardımcı olmak istemiyorsanız susabilirsiniz
Maksadımız zaten yardımcı olmak, bilerek gördüğünüz para çekme olayını atın dedim ki neden çekilmiş bilelim ona göre yardımcı olalım diye. Attığınız şikayetvardaki olayın sizinkiyle uzaktan yakından alakası yok, o kişi ya hesabını çaldırdı biri alışveriş yaptı ya da ne yaptığını oda bilmiyor. Parayı çekip geri ödemesinin sebebi kartın alışverişe açık kullanımda olduğunu onaylamak için. Amazon onayınız olmadan paranızı ellemez içiniz rahat olsun.

Hocam internetten görüp korktuk.

Deneme amaçlı çekim yapılmaktadır, kartınızın uygunluğu kontrol edilmektedir.
Eğer endişeniz varsa sistem üzerinden kart bilgisini devre dışı bırakabilirsiniz sipariş vermek isterseniz sisteme o zaman kart bilgilerini ekleyebilirsiniz.

Sorun yok arkadaşlar müşteri hizmetleri yanıtladı.
Aynı şekilde cevaplamıştım. Dediğim gibi.

Sanal kart ile yapacağınız harcama kadar limit oluşturup sonra limitinizi sıfırlıyorsunuz tekrar. Bunun gibi karttan habersiz para çekme vb durumlar ile karşılaşmıyorsunuz. Herkese tavsiye ederim. Buna rağmen yine kartınızdan para çekilirse de banka kusurlu hale geliyor ve bankadan çekilen tutarı tazmin ediyorsunuz.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı