Amazon Prime Video ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID hatası

L3GI00N

Hectopat
Yer
Kayseri
Amazon'un diğer tüm sitelerine giriş yapıyorum fakat Prime Video'ya girerken aşağıdaki hata çıkıyor karşıma. Sebebi ne olabilir?

Screenshot_1.png

Amazon'un diğer tüm sitelerine giriş yapıyorum fakat Prime Video'ya girerken aşağıdaki hata çıkıyor karşıma. Sebebi ne olabilir?

Eki Görüntüle 1238737
Windows+R basıp açılan yere regedit yazıp çalıştırın.Ardından HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Internet Settings klasöründeki ProxySettingsPerUser yazan DWORD dosyasını açın 0 olan değeri 1 ile değiştirin.Sorun çözülecektir.

@L3GI00N
Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım regedit e girip hkey local machine >software>policies>Microsoft>Windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(İnternet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)

Windows+R basıp açılan yere regedit yazıp çalıştırın.Ardından HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Internet Settings klasöründeki ProxySettingsPerUser yazan DWORD dosyasını açın 0 olan değeri 1 ile değiştirin.Sorun çözülecektir.
Sorun çözüldü bu şekilde haberiniz olsun. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı