xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 14 Mart 2023 #1 Merhaba. Gece bir anda Amazon video ödeme aldığına dair mesaj geldi. İade almak istiyorum, ama ne telefon, ne sohbet ne de e-mail üzerinden onlara ulaşamıyorum. Ek olarak siparişler kısmındada iade seçeneği yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Gece bir anda Amazon video ödeme aldığına dair mesaj geldi. İade almak istiyorum, ama ne telefon, ne sohbet ne de e-mail üzerinden onlara ulaşamıyorum. Ek olarak siparişler kısmındada iade seçeneği yok. Yardımcı olabilir misiniz?
BartuP Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 750 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 8 lira için uğraşmaya değmez
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 14 Mart 2023 #3 BartuP dedi: 8 lira için uğraşmaya değmez Genişletmek için tıkla... 8 liramı? 6€ + KDV para çekti Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleme: 14 Mart 2023
BartuP dedi: 8 lira için uğraşmaya değmez Genişletmek için tıkla... 8 liramı? 6€ + KDV para çekti Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?