Amazon Prime alıp izlemeyi kesin planladığım videoları indirip MP4 olarak izleyebilir miyim? Prime üyeliği almak istiyorum (izlemek istediğim şeylerden dolayı) fakat zamanım pek olmuyor şu anlık. Ayda 1-2 film anca izliyorum. Filmleri toplu olarak indirip sonra internetsiz ortamda izleyebilir miyim? MP4 olarak kaydetmek istiyorum.
3. parti yazılımlar(yasal değil) dışında maalesef .mp4 kaydedemezsiniz diye biliyorum.
Ekstra olarak Amazon'un izin verdiği şekilde filmleri/dizileri cihazına indirirsen bunlarda mp4 olmayacaktır.
Mümkün. Burada bir yazılımın sitesi kendilerinin yapabildiğini söylemiş, tabii bu yalnızca ilk adım. Ücretli program yapıyorsa geriye yalnızca bunu ücretsiz olarak yapacak olanını bulmak kalıyor.
Downloading streaming videos from Amazon Prime Video in .mp4 formats makes the files playable on various media players or devices, then let's look at how to download Prime movies and TV shows to MP4 with HD quality kept.
Amazon Prime alıp izlemeyi kesin planladığım videoları indirip MP4 olarak izleyebilir miyim? Prime üyeliği almak istiyorum (izlemek istediğim şeylerden dolayı) fakat zamanım pek olmuyor şu anlık. Ayda 1-2 film anca izliyorum. Filmleri toplu olarak indirip sonra internetsiz ortamda izleyebilir miyim? MP4 olarak kaydetmek istiyorum.