Amazon Prime Visa kartı Türkiye'ye nasıl getirtilir?

AnonimSahin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Amazon.com'dan sıklıkla bir şeyler alıyorum ve geçen gün Amazon'un Prime Visa kartı olduğunu gördüm. 4 Aralıktan önce alırsam herhangi bir kart ücreti de olmuyor ve 200$ geliyor hesabıma. Bu kartı almak istiyorum ama sadece Amerika'ya gönderiyorlar. Eğer Amerika'dan Türkiye'ye kargo getiren güvenli bir firma biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Atıyorum, ben Amazon.com'dan bu kartı alıp o firmanın deposunun adresini giriyorum ve onlarda biraz ücretlendirme yapıp benim kendi Türkiye'deki adresime getiriyorlar. Böyle olan güvenilir bir şirket varsa bunu yapmak isterim. Sonuçta kartı alınca her siparişte belli miktar indirim ve 200$ geliyor. Bunu kaçırmak istemiyorum şahsen. Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 421.png
    273,5 KB · Görüntüleme: 128
Her siparişe 200 dolar çok iyiymiş, god bless america baby.

Her siparişe 200 dolar çok iyiymiş, god bless america baby.
Her siparişe 200$ değil, kartı aldığımda 1 kerelik 200$ geliyor ve kartta herhangi bir aylık ücret talep etmiyor. Ayrıca bu karttan alacağım diğer siparişlerden falan da çok olmasa da biraz indirim yapıyor. Gerçi dolar git gide arttığı için ufak indirimler bile iş görüyor da neyse .d

ve 200 dolar geliyor deyince ben her sipariş anladım, yine de çok iyi fakat Tr'de kullanılır mı sanmıyorum hocam ama iyice araştırılırsa bence yolu bulunur.

Bana da böyle bir şey çıkıyor arattım hiçbir ödemesi falan yok mu şimdi bunun Amazon global üstünden sipariş ettiğimiz ürünlerde kullanılır herhalde?

Yalnızca Amerika'da satılan kart muhtemelen sadece amazon.us'te geçerlidir. Üstelik Amerika Amazon her ürünü Türkiye'ye yollamadığı gibi yolladığı ürünlerde de çok yüksek kargo ve vergi ücreti çıkartıyor. Bence çok mantıklı bir şey değil. İlla getirtmek istiyorsanız bir sürü firma var dediğinizi yapan ama hangisi güvenli bilmiyorum. Bir de bu kart hangi banka altyapısını kullanıyor? Bu kartı internet alışverişine nasıl açacaksınız? Ya da para yüklemeyi ve IBAN üzerinden para göndermeyinasıl sağlayacaksınız bu kartın bankası Türkiye'de iş yapmıyorsa.

@AnonimSahin Türkiye'de kullanılamaz diye düşünüyorum.

Fiziksel olarak belki dediğiniz gibi kullanamam. Maksat Amazon.com'da kullanılması zaten. Oradan alacağım diğer siparişlerde ufak tefek indirimler sağlasa yeter. Bir de 200$ daha kart elime geçmeden, siparişten sonra veriliyormuş. Yani kartın çalışıp çalışmamasına çok da bir gerek yok. Ayrıca IBAN ve para yükleme, gönderme gibi işlemleri Payoneer hesabımla yapabilirim diye düşünüyorum. Şu anda verdiğim siparişleri de zaten bu kart üzerinden yapıyorum ve Dolar hesabı olduğu içinde çok bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Bana 60 dolar vermiş acaba rastgele bir adres yazıp kartın numarasını daha gelmeden görebiliyor muyuz?

IBAN ve para yükleme, gönderme gibi işlemleri Payoneer hesabımla yapabilirim diye düşünüyorum. Şu anda verdiğim siparişleri de zaten bu kart üzerinden yapıyorum ve Dolar hesabı olduğu içinde çok bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…