O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Eylül 2023 #11 Fimbulwinter0 dedi: Borç olarak kesilmez. Paparada aboneliklerim kısmına girin ve Amazon için ödemeleri kapatın tekrar para alamaz. Genişletmek için tıkla... Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime.
Fimbulwinter0 dedi: Borç olarak kesilmez. Paparada aboneliklerim kısmına girin ve Amazon için ödemeleri kapatın tekrar para alamaz. Genişletmek için tıkla... Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 ZerefDragneel dedi: 1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz?
ZerefDragneel dedi: 1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz?
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.778 Makaleler 9 Çözümler 38 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #13 O Görkem dedi: İçimi rahatlattınız sağ olun ama o zaman herkes ön ödemeli karttan bedava kullanarak sistemi suistimal etmez mi? Genişletmek için tıkla... Doğru lakin hizmeti sağlayan kişinin de buna dikkat etmesi gerekiyor. Fimbulwinter0 dedi: Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Daha çalışmaz.
O Görkem dedi: İçimi rahatlattınız sağ olun ama o zaman herkes ön ödemeli karttan bedava kullanarak sistemi suistimal etmez mi? Genişletmek için tıkla... Doğru lakin hizmeti sağlayan kişinin de buna dikkat etmesi gerekiyor. Fimbulwinter0 dedi: Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Daha çalışmaz.
Fimbulwinter0 Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #14 O Görkem dedi: Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime. Genişletmek için tıkla... Garip. Abonelikler kısmına girince çıkması lazım aslında. Ama siz hiç para vermediyseniz daha çıkmaz evet.
O Görkem dedi: Abonelik kısmını hep kontrol ettim ama gözükmedi hiç Amazon Prime. Genişletmek için tıkla... Garip. Abonelikler kısmına girince çıkması lazım aslında. Ama siz hiç para vermediyseniz daha çıkmaz evet.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 1 Eylül 2023 #15 Fimbulwinter0 dedi: Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanal karttan deneme açıp 1 ay ödeyip kartı deaktive etmiştim ben, 2 3 üründe aldım kargo ödemeden Prime sayesinde. Bir şey olmadı hala devam ediyor.
Fimbulwinter0 dedi: Hocam benim bozuldu ya o sistem nasıl tekrar yaparım biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanal karttan deneme açıp 1 ay ödeyip kartı deaktive etmiştim ben, 2 3 üründe aldım kargo ödemeden Prime sayesinde. Bir şey olmadı hala devam ediyor.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Eylül 2023 #16 Yine aynı bildirimden geldi ama emin misiniz? (Amazondan iptal ettim üyeliği)
ilknuramen Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Kasım 2023 #17 ZerefDragneel dedi: 1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kanka papara kullanıyorum. Bende de öyle ayda bir kaç kere bildirim geliyor 400 küsür tl ödemeniz yapılmadı diye, her ay 40 TL artıyor bu borç gibi birşey olur mu bilmiyorum.
ZerefDragneel dedi: 1 - 1.5 yıldır böyle kullanıyorum bende. Genişletmek için tıkla... Kanka papara kullanıyorum. Bende de öyle ayda bir kaç kere bildirim geliyor 400 küsür tl ödemeniz yapılmadı diye, her ay 40 TL artıyor bu borç gibi birşey olur mu bilmiyorum.