hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 10 Ocak 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi. Hem İngilizce hem Türkçe alt yazı nasıl ekleyebiliirm Netflix'te ki gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
OfG58 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 75 22 Ocak 2025 #2 Ben de arıyorum bunu. Umarım bir yolu vardır. Artı 0 Eksi
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 22 Ocak 2025 #3 OfG58 dedi: Ben de arıyorum bunu. Umarım bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Language Reactor diye bi eklenti varmış Chrome için. Denemedim ben ama denerseniz buraya da yazar mısınız. Artı 0 Eksi
OfG58 dedi: Ben de arıyorum bunu. Umarım bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Language Reactor diye bi eklenti varmış Chrome için. Denemedim ben ama denerseniz buraya da yazar mısınız.
bimerfatih Picopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 210 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı = Nvidia 3060 - 12GB İşlemci = i9-9900K Ram = 32GB Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 hogwartscanavarı dedi: Sorum başlıktaki gibi. Hem İngilizce hem Türkçe alt yazı nasıl ekleyebiliirm Netflix'te ki gibi? Genişletmek için tıkla... Language reactordan başka olduğunu sanmıyorum, varsa bile bu kadar detaylı değildir, aynı şekilde de bu özellik YouTube için de var ama YouTube'nin otomatik altyazısına göre olduğu için biraz kötü oluyor ve çeviremiyor. Artı 0 Eksi
hogwartscanavarı dedi: Sorum başlıktaki gibi. Hem İngilizce hem Türkçe alt yazı nasıl ekleyebiliirm Netflix'te ki gibi? Genişletmek için tıkla... Language reactordan başka olduğunu sanmıyorum, varsa bile bu kadar detaylı değildir, aynı şekilde de bu özellik YouTube için de var ama YouTube'nin otomatik altyazısına göre olduğu için biraz kötü oluyor ve çeviremiyor.