bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.812 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 14 Haziran 2023 #11 pyrielasd dedi: Biraz daha ekleyip Black Widow V3 TKL nasıl olur? Almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Uygun isw Gamakay MK61 bakın. Veya Akko'nun klavyeleri daha da iyi bir şey isterseniz Epomaker th80 proya çıkın.
pyrielasd dedi: Biraz daha ekleyip Black Widow V3 TKL nasıl olur? Almayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Uygun isw Gamakay MK61 bakın. Veya Akko'nun klavyeleri daha da iyi bir şey isterseniz Epomaker th80 proya çıkın.
pyrielasd Centipat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 14 Haziran 2023 #12 bonz dedi: Uygun isw GamaKay MK61 bakın. Veya Akko'nun klavyeleri daha da iyi bir şey isterseniz epomaker TH80 Pro'ya çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe çok yok ve yurt dışından almayı düşünmüyorum şimdilik, Max 2000 TL ya da civarına almayı düşünüyorum. Ama yine de sağolun öneriniz için.
bonz dedi: Uygun isw GamaKay MK61 bakın. Veya Akko'nun klavyeleri daha da iyi bir şey isterseniz epomaker TH80 Pro'ya çıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe çok yok ve yurt dışından almayı düşünmüyorum şimdilik, Max 2000 TL ya da civarına almayı düşünüyorum. Ama yine de sağolun öneriniz için.