Amazon Prime'da standart teslimat ile gönderim

jaraiyas

Megapat
Yer
İstanbul
Amazon Türkiye'den Amazon Prime ile anakart satın aldım ama teslimat türü standart görünüyor. Teslim tarihi 5 Ocak görünüyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu? Müşteri hizmetleri ile görüştüm, kontrol ediyorlar ama bir degişiklik yapamayacakları söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Türkiye'den Amazon Prime ile anakart satın aldım ama teslimat türü standart görünüyor. Teslim tarihi 5 Ocak görünüyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu? Müşteri hizmetleri ile görüştüm, kontrol ediyorlar ama bir degişiklik yapamayacakları söylüyorlar.

Ben Amazon Türkiye'den çok alışveriş yaptım. Tecrübemi aktarayım. Her üründe Prime teslimat olmuyor. Zaten bunun için Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor. İşin ilginç tarafı ise ben Prime üyesi iken Prime teslimat ile standart teslimat arasında hiçbir fark görmedim. Kargolar yaşadığım şehre aynı sürede geldi. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde daha hızlı teslimat olabilir. Hep ekranda yazan süreden daha erken gönderim yaptılar. Sanırım orada yazan tarihler maksimum gönderim süreleri. Ayrıca satıcının Amazon Türkiye olmasına dikkat ederim.

Türkiye'ye geldiğinden beri Amazon Prime üyesiyim. Diğer sitelerde ve bireysel satıcılarda aldığım ürünler ertesi gün elime ulaşıyor(İstanbul'da oturuyorum.) Fakat Amazon'un kendi sattığı ve prime sembolü bulunan ürünlerin elime ulaşması 4-5 günü buluyor. Bunun sebebi ise kargoya geç verilmesi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı