raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Steven Universe izlemek istiyorum. netflıx'te sadece 4 ve 5.sezon var. Acaba Amazon Prime'da 7 sezonun tamamı var mı ve eğer varsa Türkçe dublaj mı? Üyeliği olan birileri bakabilir mi? Ona göre üyelik alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Steven Universe izlemek istiyorum. netflıx'te sadece 4 ve 5.sezon var. Acaba Amazon Prime'da 7 sezonun tamamı var mı ve eğer varsa Türkçe dublaj mı? Üyeliği olan birileri bakabilir mi? Ona göre üyelik alacağım.
TrickyBasket607 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #2 Maalesef prime da yok.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Netflixte nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli dizinin de sadece baş kısımları vardı mesela.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 TrickyBasket607 dedi: Maalesef prime da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.Sizde Max var HBO max varsa ona da bakabilir misin? Wqxte dedi: Netflix'te nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli Dizi'nin de sadece baş kısımları vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çok var.
TrickyBasket607 dedi: Maalesef prime da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.Sizde Max var HBO max varsa ona da bakabilir misin? Wqxte dedi: Netflix'te nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli Dizi'nin de sadece baş kısımları vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çok var.