raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Steven Universe izlemek istiyorum. netflıx'te sadece 4 ve 5.sezon var. Acaba Amazon Prime'da 7 sezonun tamamı var mı ve eğer varsa Türkçe dublaj mı? Üyeliği olan birileri bakabilir mi? Ona göre üyelik alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025
Steven Universe izlemek istiyorum. netflıx'te sadece 4 ve 5.sezon var. Acaba Amazon Prime'da 7 sezonun tamamı var mı ve eğer varsa Türkçe dublaj mı? Üyeliği olan birileri bakabilir mi? Ona göre üyelik alacağım.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Netflixte nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli dizinin de sadece baş kısımları vardı mesela.
raskol Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 TrickyBasket607 dedi: Maalesef prime da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.Sizde Max var HBO max varsa ona da bakabilir misin? Wqxte dedi: Netflix'te nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli Dizi'nin de sadece baş kısımları vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çok var.
TrickyBasket607 dedi: Maalesef prime da yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.Sizde Max var HBO max varsa ona da bakabilir misin? Wqxte dedi: Netflix'te nedense bazı dizilerin yarısı yok. Sürekli Dizi'nin de sadece baş kısımları vardı mesela. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle çok var.