Amazon Prime'da ücretsiz FM22 nasıl alınır?

Muhtemelen herkes aldığı için kütüphaneye eklenmesi birkaç saati bulabilir bende de talep edildi gözüküyor.

Herkeste aynı oldu anlaşılan. Bence bugün AC Origin'si verdi belki yarın verebilir. Bir sıkıntı olduğu kesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım aldıktan sonra kütüphaneye gelmedi ve FM22 şu anda Amazon Prime'da gözükmüyor

Evet ya ben de görünce direkt hesaba ekledim Epic hesabında göremeyince bir daha Prime'a bakayım dedim bu sefer orada da göremedim şaşırdım.

Genel bir sorunmuş biraz bekleyince düzelir kankalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben talep ettim ama görünmüyor. Şu an kaldırdılar büyük ihtimal.

Çok garip şeyler oluyor. Oyun verildi ardından sayfadan kaldırıldı ama linkten erişim hâlâ mümkün. Diğer arkadaşların da dediği sorun bende de var ama Amazon Prime Gaming Müşteri Hizmetlerinin bundan haberi yok gibi. Twitch hesabımı Amazon Gaming ve Epic Games hesabıma bağlamamı istediler, hâlâ çözülmediğini söylediğimdeyse garip buldular ve hâlâ beklemekteyim.

- şimdi cevap geldi, 48 saati bulur dediler saçmalık... -

arkadaşlar yaşadığınızı bende yaşadım talep ettim gelmedi sitede de gözükmüyor çözebilen oldu mu

Ben FM 22 aldıktan sonra hesabım Epic Store bağlandıydı sonra oyun gelmedi diye bağlantıyı iptal edip yeniden bağlarım diyordum ama yeniden bağlayamadım nasıl bağlarım oyun geri almak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…