F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #1 https://gaming.amazon.com/loot/lol10?ie=UTF8&language=tr_TR Buradan Prime üyesi oldum, rp ve birkaç tane skin aldım ama kasım hediyeleri açılmamış, açıldığı zaman yine alabilecek miyim yoksa tek seferlik mi?
https://gaming.amazon.com/loot/lol10?ie=UTF8&language=tr_TR Buradan Prime üyesi oldum, rp ve birkaç tane skin aldım ama kasım hediyeleri açılmamış, açıldığı zaman yine alabilecek miyim yoksa tek seferlik mi?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Kasım 2021 #2 Prime'ını yenilersen alabilirsin. Bu arada kasım hediyeleri nasıl açılmadı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: Prime'ını yenilersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeniledikçe mi alınabiliyor? 30 gün beklemem mi lazım?
BitikBirİnsanEvladı dedi: Prime'ını yenilersen alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yeniledikçe mi alınabiliyor? 30 gün beklemem mi lazım?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Kasım 2021 #4 FalconPolat dedi: Yeniledikçe mi alınabiliyor? 30 gün beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Senin aldığın Prime 1 ay için mesela sen 2 Kasım'da aldın 2 Aralıktaki ödülü alabiliyorsun. Sadece o ödülü alabilmen için Prime gerek.
FalconPolat dedi: Yeniledikçe mi alınabiliyor? 30 gün beklemem mi lazım? Genişletmek için tıkla... Senin aldığın Prime 1 ay için mesela sen 2 Kasım'da aldın 2 Aralıktaki ödülü alabiliyorsun. Sadece o ödülü alabilmen için Prime gerek.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #5 BitikBirİnsanEvladı dedi: Senin aldığın Prime 1 ay için mesela sen 2 Kasım'da aldın 2 Aralıktaki ödülü alabiliyorsun. Sadece o ödülü alabilmen için Prime gerek. Genişletmek için tıkla... Yani hocam konuyu uzatmadan her üye üyelikleri boyunca hediyelerden birden fazla kez faydalanabilir. Doğru muyum? Anladığım kadarıyla 1 ay beklemem lazım sonraki hediye için? Prime olacak zaten elbette.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Senin aldığın Prime 1 ay için mesela sen 2 Kasım'da aldın 2 Aralıktaki ödülü alabiliyorsun. Sadece o ödülü alabilmen için Prime gerek. Genişletmek için tıkla... Yani hocam konuyu uzatmadan her üye üyelikleri boyunca hediyelerden birden fazla kez faydalanabilir. Doğru muyum? Anladığım kadarıyla 1 ay beklemem lazım sonraki hediye için? Prime olacak zaten elbette.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 7 Kasım 2021 #6 Her ay veriyor. Her ay abonelik alman lazım ama.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #7 Bahacprz dedi: Her ay veriyor. Her ay abonelik alman lazım ama. Genişletmek için tıkla... 8 TL'ye bedava zaten bunlar olurum elbette.
Bahacprz dedi: Her ay veriyor. Her ay abonelik alman lazım ama. Genişletmek için tıkla... 8 TL'ye bedava zaten bunlar olurum elbette.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2021 #8 FalconPolat dedi: 8 TL'ye bedava zaten bunlar olurum elbette. Genişletmek için tıkla... Bedavaya bedava. Şu ana kadar sadece 1 kere parayla aldım o da ayıp olmasın diye.
FalconPolat dedi: 8 TL'ye bedava zaten bunlar olurum elbette. Genişletmek için tıkla... Bedavaya bedava. Şu ana kadar sadece 1 kere parayla aldım o da ayıp olmasın diye.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.676 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Kasım 2021 #9 Barisdkmn dedi: Bedavaya bedava. Şu ana kadar sadece 1 kere parayla aldım o da ayıp olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Geçen sene hesabımda Prime kullandığım için 7,90 verdim. Para değil zaten bunca avantaja bence.
Barisdkmn dedi: Bedavaya bedava. Şu ana kadar sadece 1 kere parayla aldım o da ayıp olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Geçen sene hesabımda Prime kullandığım için 7,90 verdim. Para değil zaten bunca avantaja bence.
TenebrisMustDie Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Huma v3.1.3 i5 Intel i5-1135G7 / Intel iris Xe graphics 16/512 Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni 19 Haziran 2023 #10 Konuyu güncelleyeyim Amazon Prime üyeliği halihazırda 39 lira...