Amazon Razer Kraken Chroma 7.1

DotA

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Amazon'dan Razer Kraken Chroma 7.1 adlı kulaklığı almak istiyorum ancak ilk defa yurtdışından ürün alacağım için bir kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim:

İlk olarak sipariş tamamlama ekranı şu şekilde:

1. Erzurum'da ikamet ediyorum, ürün buraya gelir mi? (Eğer gelirse shipping' dışında ekstradan kargoya ödeme yapacak mıyım?)
2. 75$'ı geçen ürünlerde ekstra gümrük vergisi alınıyormuş, fakat burada Estimated Tax 0 TRY olarak gösterilmiş, daha sonra mı alınacak? (Ürün 80$)
3. Eğer sipariş verdiğimde üstteki iki sorudan sıkıntı yaşamazsam, ürünü sipariş ettikten sonra kargo sürecini beklemekten başka bir şey yapacak mıyım?
4. Elektronik bir ürünü yurt dışından almak mantıklı mıdır ? (Garanti, bozulma vs. durumlar)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu yanlış yere açmışsınız.

Ürün Türkiye'ye girdikten sonra Yurtiçi Kargo ile geliyor kapınıza, büyük ihtimal Erzurum'da vardır bayisi ve sorun olmaz.
Orada vergi gözükmemişse miktarın üzerinde değil demek ki. (Türkiye'yi işaretlediyseniz.)
Garanti konusunda ise üretici markaya bir sorun siz. Bazı markalar uluslar arası garanti verirken diğeri vermeyebiliyor.
Fiyat avantajı gerçekten farkediyor ama şans işi.

Teşekkür ederim, adres bilgilerimi ekledim ve Türkiye olduğuna eminim zaten siparişte de öyle gözüküyor. Acaba AralGame Razer'ın yurtdışı ürünlerine bakıyor mu bilginiz var mı ?

Bilmiyorum ama mail atıp sorabilirsin kısa süre içinde dönüş yapılır.

Sanırım Amazon'a da geri gönderilebiliyormuş, ürün arızalarında destek veriyorlarmış. Fakat Amazon'dan sık alışveriş yapan bir arkadaş yardım etse çok çok iyi olacak

Ve konuyu doğru yere açtım, burası yanlış olmuş, çok özür dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…