W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 23 Mayıs 2024 #1 Amazon.com.tr Razer Shop yazıyor ama tam emin olamadım. Buradan satın alsam herhangi bir sorun olur mu?
Amazon.com.tr Razer Shop yazıyor ama tam emin olamadım. Buradan satın alsam herhangi bir sorun olur mu?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.205 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #2 Adamın toplam 1 tane değerlendirmesi var o da 6 ay önce. Başka bir satıcı varsa ondan alın bence hocam. Gerçi amazonda pek sorun olacağını sanmam en kötü iade edersin.
Adamın toplam 1 tane değerlendirmesi var o da 6 ay önce. Başka bir satıcı varsa ondan alın bence hocam. Gerçi amazonda pek sorun olacağını sanmam en kötü iade edersin.
W w1B Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 23 Mayıs 2024 #3 Wqxte dedi: Adamın toplam 1 tane değerlendirmesi var o da 6 ay önce. Başka bir satıcı varsa ondan alın bence hocam. Gerçi amazonda pek sorun olacağını sanmam en kötü iade edersin. Genişletmek için tıkla... Biraz fiyat farkı oluşuyor da. İyi midir diye merak ettim.
Wqxte dedi: Adamın toplam 1 tane değerlendirmesi var o da 6 ay önce. Başka bir satıcı varsa ondan alın bence hocam. Gerçi amazonda pek sorun olacağını sanmam en kötü iade edersin. Genişletmek için tıkla... Biraz fiyat farkı oluşuyor da. İyi midir diye merak ettim.