M mehmet4517 Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:31 #1 Sorum başlıktaki gibi. adidas F50 CLUB FxG MESSI Üniseks Yetişkin Spor Ayakkabı, gold met., 42 : Amazon.com.tr: Moda Allah'a şükür bu linkteki kramponu aldım. Satıcı da Amazon, içinde Adidas'ın QR var fakat okutamıyorum. Sizce replika mı?
Sorum başlıktaki gibi. adidas F50 CLUB FxG MESSI Üniseks Yetişkin Spor Ayakkabı, gold met., 42 : Amazon.com.tr: Moda Allah'a şükür bu linkteki kramponu aldım. Satıcı da Amazon, içinde Adidas'ın QR var fakat okutamıyorum. Sizce replika mı?
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.302 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 18:33 #2 Değildir.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.624 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 18:34 #3 Amazon'un replika ürün satacağını sanmıyorum.
M mehmet4517 Picopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:35 #4 muratscd dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Orjinal mi yani? QR ayakkabının dilinde değil. Topuk kısmının yan tarafı. Kutusu siyah Adidas'ın logosu olan bir kutu. zKEBAB dedi: Amazon'un replika ürün satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sanmıyorum. Trendyol falan olsa tamam derim ama Amazon'a güveniyorum.
muratscd dedi: Değildir. Genişletmek için tıkla... Orjinal mi yani? QR ayakkabının dilinde değil. Topuk kısmının yan tarafı. Kutusu siyah Adidas'ın logosu olan bir kutu. zKEBAB dedi: Amazon'un replika ürün satacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de sanmıyorum. Trendyol falan olsa tamam derim ama Amazon'a güveniyorum.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.302 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 18:39 #5 mehmet4517 dedi: Orjinal mi yani? QR ayakkabının dilinde değil. Topuk kısmının yan tarafı. Kutusu siyah Adidas'ın logosu olan bir kutu. Genişletmek için tıkla... O etiket her modelde aynı yerde olmuyor zaten, Amazon gibi bir firmanın çakma ürün satacağını sanmam.
mehmet4517 dedi: Orjinal mi yani? QR ayakkabının dilinde değil. Topuk kısmının yan tarafı. Kutusu siyah Adidas'ın logosu olan bir kutu. Genişletmek için tıkla... O etiket her modelde aynı yerde olmuyor zaten, Amazon gibi bir firmanın çakma ürün satacağını sanmam.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.669 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Bugün 18:42 #6 Okutamıyorumdan kastınız nedir?