Hocam RTX 3060 yazmayın ekran kartı kategorisine girip satıcıyı Amazon germany seçip çıkmasını bekleyin oraya düşecektir.Uygulamadan RTX 3060 yazıp aratınca satıcı kısmından Amazon.de seçemiyoruz, sadece Amazon.de'den görebiliyorum.
Hocam RTX 3060 yazmayın ekran kartı kategorisine girip satıcıyı Amazon germany seçip çıkmasını bekleyin oraya düşecektir.Uygulamadan RTX 3060 yazıp aratınca satıcı kısmından Amazon.de seçemiyoruz, sadece Amazon.de'den görebiliyorum.
19.59 = F5Bugün 20.00'da Amazon.de üzerinden RTX 3060 ekran kartı almaya çalışacağım, eğer ben alamadan stok bitti diyelim o zaman belirli aralıklarla yine aynı fiyattan satışa devam edilecek mi yoksa 20.00'da alamazsak umudu kesmeli miyiz?
Amazon'da satışlar çoktan başladı ön siparişler alındı bu sabaha doğru Palit'ler satıldı saat 20'de satışa açılacak diye bir kaide yok daha çok yerel satıcılar için herhalde o durum,
Stok girerlerse şu an bile alınabilir tamamıyla stok meselesi.
Misal şu an farklı bir satıcı Palit Dual modelini satıyor 4 tane stok var 1710 Euro gibi ütopik fiyatla.
Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1777 MHz Boost, Ampere Architecture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech : Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Buy Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 Graphics Card, 3584 Core, 1320 MHz GPU, 1777 MHz Boost, Ampere Architecture, 3 x DisplayPort, HDMI, Dual Fans with 0-dB Tech at Amazon UK. Free delivery and return on eligible orders.www.amazon.co.uk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.