Amazon satıcısı güvenilir mi?

Mahmut C

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan alışveriş yaptım gönderici ve satıcısı farklı içim rahat etmiyor. Daha kargoya verilmedi. Size de sorayım dedim. Acaba bu firma güvenilir mi? Dünyam teknolojileri diye bir firma. Resmini ekledim. Ektedir. İptal etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-19-23-49-35-832_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 64
Ürün linkini paylaşır mısın?

Yerinizde olsam Amazon satıcılı ürün alırdım. Kafam rahat ederdi.

Diğer platformlarda da satıcının sayfası var. Önemli bir ürün değilse iptal etmenize gerek yok. Sıkıntı çıkarsa Amazon iadenize yardımcı olacaktır.

Ürün linkini paylaşır mısın?

Yerinizde olsam Amazon satıcılı ürün alırdım. Kafam rahat ederdi.

Keşke öyle alabilseydim yok maalesef.

Diğer platformlarda da satıcının sayfası var. Önemli bir ürün değilse iptal etmenize gerek yok. Sıkıntı çıkarsa Amazon iadenize yardımcı olacaktır.

Anladım teşekkür ederim.

Gönderici ve satan Amazon değil ya acaba sorun çıkartırlar mı diye düşünüyordum.

Son düzenleme:
Gönderdiğiniz linkteki ürünün satıcısı İncehesap, ki bu da güvenlidir. Dünyam teknolojileri diye bir satıcısı mevcut gözükmüyor. Yanlış mı gönderdiniz acaba?

Hayır son 1 tane ürün kalmıştı onu satın aldım o yüzden gözükmüyor İncehesap güvenilir değil aldım 2.el kullanılmış kutu açılmış gönderdi parmak izi doluydu ve mouse dongle olan yerin altında çizik vardı iade ettim.

Normalde bilindik bir yer ama hiç alışveriş yapmadım. Belki size öyle denk gelmiştir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…