Amazon satış sistemi

ahmetenes04

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Seyhan/Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım acaba işleyiş nasıl? Satıcılar güvenilir mi? Deneyimi olanlar yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: Amazon.com.tr.

Son düzenleme:
Amazon.com'u mu yoksa Amazon.com.tr'yi mi soruyorsunuz?

Benim deneyimimi amazon.com.tr ile. Ürünün altında "Amazon.com.tr" tarafından satılır ve gönderilir yazıyorsa, hiçbir problem yaşamazsınız. Sattıkları ürünün arkasında duruyorlar ve hizmetleri çok iyi, kargo da aynı şekilde.

Bazen aracı Amazon.com.tr oluyor ama satan kişi Amazon değil de başka satıcılar oluyor, ama yine güvenilir. Tüketici koruması var aracı olduğu için. Geri verirsiniz en kötü. Amazon tüketici koruması kapsamında yazması gerek sağda tabi.

Alıyorsunuz, ortalama 20 gün içerisinde geliyor. Bazen aldığınız fiyata ilaven ek gümrük vergisi çıkabiliyor. Satıcı güvenirliği bizim Türk siteleri ile aynı. Mümkün olduğunca satış miktarı, yorum sayısı çok olan satıcıdan almaya özen gösterin. (Türk olmayan amazon için).

Amazon Türkiye'den bahsediyorsan adres başlığını kendi adın olarak yaz ben bir ürün sipariş etmiştim 2 farklı adres vardı adresler karışmasın diye birine Mastercard diğerine de Visa yazmıştım ve o Mastercard yazdığım adrese sipariş vermiştim adamlar siparişte benim adımı Mastercard olarak girmişler eğer Amazon hesabımı göstermeseydim sipariş iadeye gidecekti.

Bugün Amazon Türkiye'den aldığım Samsung Galaxy M11, ekran koruyucu ve kılıf sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Güvenilir bir site.

Satıcı ve tedarikçi Amazon ise sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Geçtiğimiz günlerde 200 milyar $'lık serveti aşan sahibinin güvenilir olmadan buralarda tutunması biraz zor olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı