Amazon sipariş alınmasına rağmen parayı çekmedi

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün Amazon'dan ürün satın aldım fakat para karttan çekilmedi. Sipariş edildi gelecek diyor fakat karttan bir bildirim gelmedi. Sıkıntı olur mu? 1-2 saat oldu. Ürün yarın gelecek diyor hızlı kargo olduğundan sıkıntı olmaz umarım.

Merhaba arkadaşlar. Bugün Amazon'dan ürün satın aldım fakat para karttan çekilmedi. Sipariş edildi gelecek diyor fakat karttan bir bildirim gelmedi. Sıkıntı olur mu? 1-2 saat oldu. Ürün yarın gelecek diyor hızlı kargo olduğundan sıkıntı olmaz umarım.
Bir süre sonra iptal olur.

Provizyonda olabilir para görmemiş olabilirsin yarın görünür öyleyse. Veya hatalıysa sipariş ödeme hatası verir ama bu Amazon'da 1 dakika içerisinde bildiriyor hatalıysa.

Eğer para çekilmezse mailini kontrol et. Ödemeyle ilgili sana mail atabilirler. Arada sırada paranın geç çekildiği ya da çekilemediği durumlar oluyor. Eğer çekemezlerse önce mail atıyorlar eğer dönüş olmaz ve ödeme yapılmazsa hesabı kilitliyorlar. Tabi bu ürünün alıcıya teslim edildiği senaryo. Genelde para çekilmezse iptal edilir.

Ürünü iptal edip tekrar satın alayım mı sizce? Zaten zar zor aldım ürünü yarın iptal ederlerse tekrar 1 gün daha beklerim kötü olur.

Ürünü iptal edip tekrar satın alayım mı sizce? Zaten zar zor aldım ürünü yarın iptal ederlerse tekrar 1 gün daha beklerim kötü olur.

Yarın iptal etmezler hocam, siparişlerinize girdiğinizde kırmızı ile ödeme hatası yazmıyorsa parayı çekmiştir.

Doğru kart hareketlerine baktığınızdan emin olun, kredi kartıysa provizyondaki işlem hareketlerine bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı