Amazon sipariş esnasında parayı çekmedi

OzgurCagan

Hectopat
Merhaba arkadaşlar az önce Amazon'dan bir sipariş verdim parayı çekmedi bir daha verdim tekrar parayı çekmedi ama sipariş alındı diye gözüküyor. Amazon'daki ilk deneyimim alırken de kartın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodunu falan da sormadı. Birden 2 tane çekme ihtimali var mı ve neden parayı çekmiyor?

Parayı, ürünü hazırlayıp kargoladıktan sonra çekebiliyor çoğu zaman. Endişelenmeyin Amazon ile herhangi bir sıkıntıya girmezsiniz, ha girdiniz diyelim en kısa sürede çözülür ve memnun edilirsiniz.

İlk olarak provizyon olarak alıyor. 10-15 dakika sonra çeker. 2. Siparişi iptal ederseniz bir şey olmaz. Amazon’da paranız kalmaz.

Biraz bekletip öyle çekiyor. 2. verdiğini iptal et. Bir de adresi falan her şeyi girdiğine emin misin?

Merak etmeyin sipariş hazırlandıktan sonra veya 15 dk sonra çeker parayı Amazon üzmez sizi bu konularda.

Bir tanesinin parası çekildi şu anda 2. yi de verdiğime adım gibi eminim ama siparişlerim kısmında 1 tane gözüküyor mailime 2 tane sipariş bilgisi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…