Amazon sipariş iptali yapmıyor

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Amazon.com üzerinden satın almış olduğum mouse için iptal talep etmiştim ama iptal olmadı ve böyle bir mesaj karşıma çıktı. Benimle dalga mı geçiyorlar? Ne yapabilirim bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargoyu kapıda almayıp iade talep edebilirsiniz.

Tam olarak nasıl yapacağım?
Yukarıdaki arkadaş belirtmiş zaten aynen dediği gibi kargocu arkadaş geldiği zaman ürünü istemediğini iade etmek istediğini belirt. Karşı çıkma gibi bir hakkı yok.

Kurye gelince ürünü istemediğini belirt geri götürür. 3-5 gün içinde de paran yatar.
Dostum araya haftasonu girdi ama Pazartesi param yatar değil mi ayrıca şimdi kargo nereye gidecek istemedğimi belirtmiştim kuryeye.

Dostum araya haftasonu girdi ama Pazartesi param yatar değil mi ayrıca şimdi kargo nereye gidecek istemedğimi belirtmiştim kuryeye.
Kargo yeniden firmaya döner, firmada teslim edilemeyen ürün diye ücret iadesi yapar.
Kargo takipten bak geri döner dönmez Amazon müşteri hizmetleri ara durumu anlat süreç hızlanır.

Kargo yeniden firmaya döner, firmada teslim edilemeyen ürün diye ücret iadesi yapar.
Kargo takipten bak geri döner dönmez Amazon müşteri hizmetleri ara durumu anlat süreç hızlanır.

Kargo takibini nereden yapacağım o kısımı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…