Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #11 yucewalden dedi: Kargo takibini nereden yapacağım o kısımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Amazonda satın aldığın yerde yazar. Siparişlerim kısmı var ya orada.
yucewalden dedi: Kargo takibini nereden yapacağım o kısımı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Amazonda satın aldığın yerde yazar. Siparişlerim kısmı var ya orada.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Mayıs 2021 #12 Cagat_ay dedi: Amazonda satın aldığın yerde yazar. Siparişlerim kısmı var ya orada. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bir bulguya rastlayamadım ama.
Cagat_ay dedi: Amazonda satın aldığın yerde yazar. Siparişlerim kısmı var ya orada. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuda bir bulguya rastlayamadım ama.
Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #13 yucewalden dedi: Hocam o konuda bir bulguya rastlayamadım ama. Genişletmek için tıkla... Önce kırmızı çizdiğim yere, daha sonra siyah aldığım yere tıkla. Kargo taklip numaran orada.
yucewalden dedi: Hocam o konuda bir bulguya rastlayamadım ama. Genişletmek için tıkla... Önce kırmızı çizdiğim yere, daha sonra siyah aldığım yere tıkla. Kargo taklip numaran orada.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.128 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Mayıs 2021 #14 Cagat_ay dedi: Eki Görüntüle 1048294 Önce kırmızı çizdiğim yere, daha sonra siyah aldığım yere tıkla. Kargo taklip numaran orada. Genişletmek için tıkla... Orası yok ki bende bir şeyi yanlış mı yaptım? Dosya Ekleri amazon.JPG 79,1 KB · Görüntüleme: 51
Cagat_ay dedi: Eki Görüntüle 1048294 Önce kırmızı çizdiğim yere, daha sonra siyah aldığım yere tıkla. Kargo taklip numaran orada. Genişletmek için tıkla... Orası yok ki bende bir şeyi yanlış mı yaptım?
Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #15 yucewalden dedi: Orası yok ki bende bir şeyi yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... İade açtığınız için sanırım yok. Yukarıda belirtmiş 2 gün bekledikten sonra iade olmaz ise amazon müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
yucewalden dedi: Orası yok ki bende bir şeyi yanlış mı yaptım? Genişletmek için tıkla... İade açtığınız için sanırım yok. Yukarıda belirtmiş 2 gün bekledikten sonra iade olmaz ise amazon müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.