Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 4 tane manga sipariş etmiştim hala sipariş edildi kısmında kaldı. Satıcı Amazon'un. Kendisi. Sizce siparişi iptal etmeli miyim? Garip bir sekilde tahmini varış suresi 16 Eylül yazıyor.
4 tane manga sipariş etmiştim hala sipariş edildi kısmında kaldı. Satıcı Amazon'un. Kendisi. Sizce siparişi iptal etmeli miyim? Garip bir sekilde tahmini varış suresi 16 Eylül yazıyor.
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 7 7 Eylül 2024 #2 Yurt dışından geliyor olabilir.
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 7 Eylül 2024 #3 Yurtdışı ürünü mü aldın vergi falan ekledi mi? Belki ondan dolayıdır.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.328 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 7 Eylül 2024 #4 Yoğunluktan galiba, aldığım ürün 3 gün oldu daha kargoya verilmedi tahmini kargoya veriliş tarihi de 10 Eylül diyor yurt dışı da değil.
Yoğunluktan galiba, aldığım ürün 3 gün oldu daha kargoya verilmedi tahmini kargoya veriliş tarihi de 10 Eylül diyor yurt dışı da değil.
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 MessiFedaisi dedi: Yurt dışından geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır yurtdışı ürünü değil. blud dedi: Yurtdışı ürünü mü aldın vergi falan ekledi mi? Belki ondan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmında indirimlerle birlikte hiç vergi de almadı.
MessiFedaisi dedi: Yurt dışından geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır yurtdışı ürünü değil. blud dedi: Yurtdışı ürünü mü aldın vergi falan ekledi mi? Belki ondan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Ödeme kısmında indirimlerle birlikte hiç vergi de almadı.
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 7 Eylül 2024 #6 Müşteri temsilcisi ile iletişime geçtiniz mi? Çok yardımcı oluyorlar.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.522 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 7 Eylül 2024 #7 Ben de bi' ara bluetooth adaptör almıştım 3-4 güne kargoya verildi verilmenin de ertesi gününe geldi zaten. Rahat olun bence teslim tarihinde kargonuz elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle.
Ben de bi' ara bluetooth adaptör almıştım 3-4 güne kargoya verildi verilmenin de ertesi gününe geldi zaten. Rahat olun bence teslim tarihinde kargonuz elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.062 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 7 Eylül 2024 #8 Neden müşteri temsilcisiyle konuşmuyorsunuz ?
Arnyek Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 489 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #9 Pixel_less dedi: Ben de bi' ara bluetooth adaptör almıştım 3-4 güne kargoya verildi verilmenin de ertesi gününe geldi zaten. Rahat olun bence teslim tarihinde kargonuz elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum internette okuduklarıma göre Amazon en geç 1 hafta içerisinde kargo teslim yapıyormuş o yüzden biraz ikirciklendim.
Pixel_less dedi: Ben de bi' ara bluetooth adaptör almıştım 3-4 güne kargoya verildi verilmenin de ertesi gününe geldi zaten. Rahat olun bence teslim tarihinde kargonuz elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Yani bilemiyorum internette okuduklarıma göre Amazon en geç 1 hafta içerisinde kargo teslim yapıyormuş o yüzden biraz ikirciklendim.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.522 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 7 Eylül 2024 #10 Arnyek dedi: Yani bilemiyorum internette okuduklarıma göre Amazon en geç 1 hafta içerisinde kargo teslim yapıyormuş o yüzden biraz ikirciklendim. Genişletmek için tıkla... Varış süresinde elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle.
Arnyek dedi: Yani bilemiyorum internette okuduklarıma göre Amazon en geç 1 hafta içerisinde kargo teslim yapıyormuş o yüzden biraz ikirciklendim. Genişletmek için tıkla... Varış süresinde elinize ulaşacaktır büyük ihtimalle.