M mehmet.a Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Şimdi 20 Şubat tarihine kadar bekleniyor. Yaşadığınız gecikme için özür dileriz. Paketinizi 20 şubat tarihine kadar almazsanız sonraki gün geri ödeme için buraya tekrar gelebilirsiniz. Ne demek istiyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2025
Şimdi 20 Şubat tarihine kadar bekleniyor. Yaşadığınız gecikme için özür dileriz. Paketinizi 20 şubat tarihine kadar almazsanız sonraki gün geri ödeme için buraya tekrar gelebilirsiniz. Ne demek istiyor anlamadım.
Atillacan0 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #2 mehmet.a dedi: Şimdi 20 şubat tarihine kadar bekleniyor. yaşadığınız gecikme için özür dileriz. Paketinizi 20 şubat tarihine kadar almazsanız sonraki gün geri ödeme için buraya tekrar gelebilirsiniz. Ne demek istiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde kargo gelmezse 21 şubatta o sayfayı ziyaret edip ücret iadesi alabilirsiniz. Galiba ürün sonrasında gecikmeli olarak geliyor.
mehmet.a dedi: Şimdi 20 şubat tarihine kadar bekleniyor. yaşadığınız gecikme için özür dileriz. Paketinizi 20 şubat tarihine kadar almazsanız sonraki gün geri ödeme için buraya tekrar gelebilirsiniz. Ne demek istiyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... 2 gün içinde kargo gelmezse 21 şubatta o sayfayı ziyaret edip ücret iadesi alabilirsiniz. Galiba ürün sonrasında gecikmeli olarak geliyor.