Amazon siparişi iptal ediliyor kısmında kaldı

wildexe

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. Amazon com.TR'den RAM aldım ve başka bir yerde daha ucuz olduğunu fark ettim aradan 3 saat geçti ya geçmedi iptal ettim. 2 gündür bekliyorum hala ürününüz iptal ediliyor ekranında canlı destege sordugumda satıcı ile iletişime geçin dendi satıcıya bir türlü ulaşamadım. Gamers arena diye bir firma ne mesajlarıma bakıyorlar ne de ürünü iptal ediyorlar. Beni bilgilendirebilecek varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250316_231028_Amazon Shopping.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:

Magazayı aradınız mı?

Sıkıntı yok. Yarın Amazon'a tekrar yaz ve satıcıyla iletişim kuramadığını söyle. Onlar halleder.

Amazon'da sorun yaşamanız ailenizde kavga çıkma olasılığından daha düşük. Bekleyin gelir

Aradım ne aramalara cevap veriyorlar nede mesajlara bakıyorlar

Umudum o yönde 48 saatlik süre doluyor çünkü
Sürenin dolup dolmaması önemli değil, siz belirtilen süreden önce iptal işlemini başlatmışsınız. Satıcının süreçte yavaşlığı söz konusu, muhtemelen iptal sürecinde onayı henüz vermediler. Amazon problem yaşatmaz.

Aradım ne aramalara cevap veriyorlar ne de mesajlara bakıyorlar.

Umudum o yönde 48 saatlik süre doluyor çünkü.

Hocam ne yaptınız iade oldu mu acaba?

Hocam ne yaptınız iade oldu mu acaba?
Yav sorma hocam dün akşam satıcı dedi ürününüz iptal edilmiştir bugun bir baktım kargoya verilmiş dagıtıma çıkmış bile bügün elime ulaşti şimdi iadesiyle uğraş dur kim uğraşıcak iade etmicem

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250318_204200_Amazon Shopping.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250318_204039_Amazon Shopping.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 23

Satıcı çok çok çok kötüymüş yorumlarına baktım herkese böyle yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…