Amazon siparişi ne zaman gelir?

Şaşırtıcı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Amazon'dan klavye aldım su anda.

Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı.
İstanbul, TR boyle diyor. Bugün cuma yarına cumartesiye elime ulaşır mı klavye sizce?

Yurt içi mi yurt dışı mı? Satıcısı Amazon mu, başkası ama Amazon nakliyesi ile mi, yoksa nakliye dahil başka satıcı mı?

Arkadaşlar Amazon'dan klavye aldım su anda.

Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı.
İstanbul, TR boyle diyor. Bugün cuma yarına cumartesiye elime ulaşır mı klavye sizce?

Firmaya göre değişir, AGT ve kolay gelsin hafta sonları da getirebiliyor, diğer firmala ise pazartesi elinizde olur büyük ihtimalle.

Yurt dışı ise öyle hemen yarın gelmez. Benim ürünlerim yurt dışı Amazon'dan ortalama 1,5 haftada geliyorlar diyebilirim. Ama nakliyenin Amazon olması harika olmuş, gümrük işlemleriniz otomatik hallolur. Amazon sizden gümrükte ödenecek ücretleri de peşin almıştır zaten.

Yurt dışı ise öyle hemen yarın gelmez. Benim ürünlerim yurt dışı Amazon'dan ortalama 1,5 haftada geliyorlar diyebilirim. Ama nakliyenin Amazon olması harika olmuş, gümrük işlemleriniz otomatik hallolur. Amazon sizden gümrükte ödenecek ücretleri de peşin almıştır zaten.

Şu an zaten İtalya'dan geldi İstanbul'a gumrugu vsde geçti işte o yazdıgım ilk yazı geldi son olarak.

Şu an zaten İtalya'dan geldi İstanbul'a gumrugu vsde geçti işte o yazdıgım ilk yazı geldi son olarak.
Ha pardon çok özür dilerim. Ben siparişi yeni verdiğinizi ve hedefin İstanbul, TR olarak göründüğünü sanmıştım. Pardon.

Eğer ürün İstanbul'da ise, gümrükten çıktı ise, size AGT getirecekse Cumartesi de Pazar da dağıtım yapıyor. Bu hafta sonu size yüksek olasılıkla gelir. Kolay Gelsin cumartesi çalışıyor ama gelmezse Pazartesi neredeyse kesin gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı