Merhaba arkadaşlar. Amazon'dan Ugreen USB 2.5G lan adaptörü Ethernet adaptörü USB 3.0 - RJ45 2500MBPS Gigabit ağ adaptörü, alüminyum üzerinde switch, NAS, Xbox, dizüstü bilgisayar, PC, macOS vb. ile uyumludur aldım fiziksel fatura gönderilmedi.
Ugreen USB C 2.5G lan adaptörü Ethernet adaptörü RJ45 2500MBPS ağ adaptörü iPhone 15 serisi, iPad Pro/Air,Macbook Pro/Air,Dizüstü bilgisayar, Windows 11/10/8 çalıştıran PC, macOS vb. İle uyumludur.
Aldım onda da fiziksel fatura gönderilmedi. Sanal fatura da gönderilmedi. Hesabımdan ben de kontrol ettim orada da fatura yüklenmemiş.
Fatura kısmına girince fatura talep mesajı attırdı.
16 kas 2025 06:36
Sayın müşteri, şu anda Amazon.tr'de sattığımız ürünler, doğrudan Ab'den Türkiye'ye teslim edilen sınır ötesi ürünlerdir. Bu durumda KDV geçerli değildir, bu nedenle KDV faturası düzenleyemiyoruz. Sorunlarınızı daha hızlı çözebilmeniz için sadece bilgisayarlarda kontrol edilebilen sipariş özetini aşağıdaki adımlarla edinmenizi rica ederiz: İade ve siparişler >siparişlerim>siparişlerim ihtiyacınız olan bu değilse, daha fazla yardım için lütfen doğrudan sohbet yoluyla Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Genellikle Amazon müşteri hizmetleri, fatura talebinizi taşıyıcıya sunar ve ardından taşıyıcı size ticari faturayı gönderir. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçme referansınız için adımlar şunlardır: Ürün sayfasına gidin > arama çubuğunun altında, müşteri hizmetleri > bize ulaşın'a tıklayın. Umarım sorununuz Amazon tarafından zamanında düzgün bir şekilde çözülebilir. Saygılarımla, Ugreen müşteri hizmetleri dear customer, at present, what we sell on Amazon.tr are cross-border products, which are delivered directly from EU to turkey. In this situation, vat is not applicable, therefore we're unable to issue vat invoices. To solve your issues more quickly, we kindly advise you to obtain the order summary, which can only be checked on computers, VIA the following steps: Returns and orders >my orders>orders ıf this is not what you need, please reach out to Amazon customer service VIA chatting directly for further help. Generally, Amazon customer service will present your invoice request to the carrier, and then the carrier will send you the commercial invoice.
Here are steps for your reference to contact Amazon customer service: GO to the product page > under the Search bar, Click into customer service > contact us. Hope your issue can be handled properly by Amazon'in time. Best regards, Ugreen customer service.
Diye mesaj gönderdi.
Nasıl fatura alırım?