Amazon siparişleri çok geç geliyor

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır Amazon'dan sık sık sipariş veriyorum. Fakat son 2 siparişim çok geç ve parça parça geliyor. Akşam 11'de aldığım ürünün 13 saat sonra geldiğini bilirim en fazla 1 gün beklemiştim ancak son 2 sipariş neredeyse 1 haftada geldi. 4 parça aldığım ürünün 2'si bugün gelmiş 2'si de cuma günü gelecekmiş. Sizce bu sorunun nedeni nedir? Kargo şirketinden kaynaklandığını sanmıyorum gönderimde bir sıkıntı var. Sizde de durum böyle mi? Eğer böyleyse Trendyol ve Hepsiburada'dan daha uyguna almak daha mantıklı değil mi?

Hocam normal donemde ertesi gün gelmeye devam ediyor ancak en son yaptıkları okula dönüş gibi kampanya dönemlerinde yoğunluktan dolayı parca parca yada birkaç gün geç gelmesi olabiliyor. Bana da 4 gün sonrasına gün vermişti ama 2. gün elime geçti bu arada.

Evet, Amazon ilk başlardaki gibi hızlı teslimatı bıraktı, ben de nedenini merak ediyorum açıkçası. Aldığım bir ürün en geç ertesi gün teslim ediliyordu.

Son 1 hafta içerisinde bu durumu ben de fark ettim. Normalde prime ile verilen siparişler (belki hepsi değildir) ertesi gün elime ulaşıyorken şu an 1 hafta sonraya sarkan teslimatlar söz konusu.​

Hocam normal donemde ertesi gün gelmeye devam ediyor ancak en son yaptıkları okula dönüş gibi kampanya dönemlerinde yoğunluktan dolayı parca parca ya da birkaç gün geç gelmesi olabiliyor. Bana da 4 gün sonrasına gün vermişti ama 2. gün elime geçti bu arada.

Bilemiyorum hocam Amazon her zaman böyle fırsatlar yapıyordu fakat böyle bir gecikme ile ilk defa karşılaştım bu yüzden şaşırdım.

Son zamanlarda baya yoğunlar sanırım sistem karışmış. 1 kere ertesi gün derken 1 haftada geldi, başka siparişimde de 1 hafta gösteriyordu ertesi gün geldi. 😀

1 gün gösterdiği zaman güncellenmişti 1 hafta diye ama 1 hafta gösterende lap diye geldi. Tam evden çıkacaktım.

Bu olayı ben Anltaya'ya tatile gitmeden önce yaşadım. Cuma akşamı yola çıkıcam salı günü öğleden önce güneş kremini sipariş ettim. Kafamda en geç perşembe akşama gelmiş olur diye düşünüyordum. Kargo ben Antalya'ya gittikten 2 gün sonra yani pazar sabah gelmiş.

Bu olay öyle 2-3 gün önce de olmadı. Üzerinden 1 ay geçti.

Bkz.
amazon.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı