Amazon siparişleri görünmemeye başladı

Daha fazla  
İyi günler, Amazon'dan ürün siparişinde bulundum 2 adet Samsung 980 Pro 1TB ve Gigabyte 4060, ilk başta 2 üründe birden iptal edildi anlamadım, ekran kartını tekrar verdim siparişlerimde gözüküyordu. Daha sonra SSD'yi de sepetime atıp sipariş ettim artık ikisi de siparişlerimde gözüküyordu derken hesabım kilitlendi bir anda, şifreyi değiştirip tekrar giriş yaptım ama bu sefer de siparişlerim gözükmüyor.

Ürün sayfasında da bu ürünü en son 10 05 2024 tarihinde satın aldınız diye bir ibare çıkıyor ekran kartı için ama SSD için çıkmıyor mesela.

Gelen mailler şu şekildeydi.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 2.JPG
    2.JPG
    22,1 KB · Görüntüleme: 94
  • 3.JPG
    3.JPG
    47,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 4.JPG
    4.JPG
    52,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 5.JPG
    5.JPG
    116,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 6.JPG
    6.JPG
    123,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
yi Günler, amazondan ürün siparişinde bulundum 2 adet samsung 980 pro 1tb ve gigabyte 4060, ilk başta 2 üründe birden iptal edildi anlamadım, ekran kartını tekrar verdim siparişlerimde gözüküyordu. daha sonra ssd'yi de sepetime atıp sipariş ettim artık ikisi de siparişlerimde gözüküyordu derken hesabım kitlendi bir anda, şifreyi değiştirip tekrar giriş yaptım ama bu seferde siparişlerim gözükmüyor.

ürün sayfasında da Bu ürünü en son 10 05 2024 tarihinde satın aldınız diye bir ibare çıkıyor ekran kartı için ama ssd için çıkmıyor mesela.

gelen mailler şu şekildeydi.
Amazon hesabının hacklendiğini düşünüyorlar, müşteri hizmetlerini ara. Siparişini kendi adreslerine bile yönlendirebilirler dikkat et

İyi günler, Amazon'dan ürün siparişinde bulundum 2 adet Samsung 980 Pro 1TB ve Gigabyte 4060, ilk başta 2 üründe birden iptal edildi anlamadım, ekran kartını tekrar verdim siparişlerimde gözüküyordu. Daha sonra SSD'yi de sepetime atıp sipariş ettim artık ikisi de siparişlerimde gözüküyordu derken hesabım kilitlendi bir anda, şifreyi değiştirip tekrar giriş yaptım ama bu sefer de siparişlerim gözükmüyor.

Ürün sayfasında da bu ürünü en son 10 05 2024 tarihinde satın aldınız diye bir ibare çıkıyor ekran kartı için ama SSD için çıkmıyor mesela.

Gelen mailler şu şekildeydi.

2 gün önce bende de aynısı oldu, yüksek meblağ ile alışveriş yapınca hesap güvenliği için böyle salakça bir şey yapıyorlar. Mail atıp müşteri hizmetlerine ulaşın daha sonrasında hesabı eski haline getirecekler ve tekrar sipariş vereceksiniz.

ilgili konum:

Senin mesajını okudum. Amazon hesabıma gireyim dedim. Oturumum kapanmış. Hesabı seçtim, hesabınızın güvenliği için parola sıfırlamanız gerekmektedir yazdı. Parolayı değiştirdim. Acaba amazonla ilgili bir problem mi var?🤔

Aynı üründen birden fazla sipariş verirseniz Amazon sizi al-satçı (ticari) olarak tanımlıyor ve yasak getirebiliyor. Yasaklandıysaniz geçmiş olsun , yasağı kaldırmıyorlar....

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı