Amazon siparişte kayıtlı telefon numarası nasıl değiştirilir?

sevimsiz57

Hectopat
Amazon'dan ürün aldım fakat eski telefon numaram kayıtlı oldugu adresi seçmişim telefon numarasını nasıl değiştiririm? Apartmanda oturdugumuz için arayıp kapıya inip aldığım için lazım olacak.

Amazon müşteir hizmetleri ile iletişime geçersen senin için en iyi çözümü sunacaklardır. Ya da satıcı ile görüşmelisiniz. Ancak o şekilde müdahale edilebilir. Sonra ilk fırsatta adresler menüsünden gerekli güncelleme ve düzeltmeleri yapın derim.

Aylar önce canlı destekle görüştüğümde bana söyledikleri: ''Siparişinizi iptal edin, bilgilerinizi düzelterek yeniden sipariş verin.''

Aylar önce canlı destekle görüştüğümde bana söyledikleri: "siparişinizi iptal edin, bilgilerinizi düzelterek yeniden sipariş verin."

Kargoya verilmiş acil lazım bana Amazon'da şubeden alma imkanı var mı peki.

Kargoya verilmiş acil lazım bana Amazon'da şubeden alma imkanı var mı peki.
Amazon'un şubesi yok maalesef. Eğer Kolay Gelsin ile gönderiyorlarsa şube mantığı yok onlarda . Direkt kapına getirirler operasyon merkezinden alıp. Bu arada sana mesaj gelecek Kolay Gelsin'den. Orada bu durumu belirtebileceğin kargocu ile iletişime geçme veya komşuma bırak gibi bir seçenek var. Orada telefon, adres ve teslim edilecek kişi bilgilerini değiştirebilirsiniz dilediğiniz gibi. Panik yapmayın yani. Benzer uygulamayı birkaç firma daha yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…