Amazon Sitesi Güvenilir mi?

Alicn

Hectopat
Daha fazla  
  1. Amazon sitesi güvenilir mi? Daha önce alışveriş yaptınız mı?
  2. Amazon'dan alışveriş yapmak ucuz mudur? Gümrük parası ödeyip de ürün daha mı pahalıya gelir?
  3. Bugün Vatan'dan bilgisayar toplayacaktım fakat Amazon'dan alın dedi beğendiğinizi daha ucuza alırsınız dedi?
  4. Bende kredi kartı yok banka kartı olarak en-para var. Amazon'da geçerli olur mu? Ödeme Olayı nasıl oluyor?
  5. Amazon'dan alışveriş yaparken hangi sanal kart ya da banka kartı geçerlidir? (Kredi kartım yok). Bu ininal kart varmış sanal kart onu nereden temin edebilirim ve alışveriş yapabilir miyim?

Daha önce Amazon'u hep duydum fakat hiçbir şekilde alışveriş yapmadım. Önceden alışveriş yapanlar varsa ve güvenilirse buradan bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Örneğin 3000 TL'lik sistem toplayacaksam Amazon'dan 2400 TL'ye geliyorsa tutarı Amazon'dan almayı tercih ederim. 1-3 hafta 1 ay beklerim yeter ki alacağım sistem sağlam olsun. O tabletci çocuğun dalga geçtiği olay gibi olmayım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Güvenilir. Daha önce alışveriş yapmadım. Yapmak zorunda da değilim güvenilir olup olmadığını anlamak için. Wikipedia diye bir site var. Giriyorsun ve sana dünyanın en büyük alışveriş sitesini söylüyor, Amazon: Amazon.com - Vikipedi
  2. Alacağın ürüne göre değişir. Olayı her zaman nedense ürün almak olarak düşünyorsun. Şunu da düşün bi ara: ürün bozulduğunda ne yapacaksın ?
  3. Bazı ürünleri Amazon'dan alabilirsin. Ama her parçayı alman mümkün olmaz. Olsa bile mantıklı olmaz.
  4. EnPara kartının arkasınbda ne var ? VISA ? MasterCard ? Buna göre bir bak. Belki geçiyordur...
  5. Kredi kartı kesin geçerli, onu biliyorum...
Amazon'dan bu ülkede sistem toplayan var mı merak ediyorum. Şefik birkaç para aldı Amazon'dan ama bütün bileşenleri oradan almak bana göre pek mümkün değil. Mümkün olsa bile garanti konusunu da hesaba katmak gerek. Ürünü Amazon'dan alıp teknik desteği Türkiye'den alayım dediğinde hoş karşılanmazsın.

Sanırım Evga ürünleri Türkiye içerisinde garanti sağlıyor. Örneğin ekran kartını Evga aldığında buradada garantiye gönderebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…