Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.578 Çözümler 20 27 Haziran 2022 #11 Hediye kartından 60 TL. World Kart ile 90 TL. 450 TL'ye alınabilir.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #12 Elimde Katar Pro XT var, buna rağmen alınır mı?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 27 Haziran 2022 #13 Eternal777 dedi: Elimde Katar Pro XT var, buna rağmen alınır mı? Genişletmek için tıkla... Katar Pro XT'den daha iyi. Tercih meselesi ama ben olsam kıyaslamazdım bile.
Eternal777 dedi: Elimde Katar Pro XT var, buna rağmen alınır mı? Genişletmek için tıkla... Katar Pro XT'den daha iyi. Tercih meselesi ama ben olsam kıyaslamazdım bile.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #14 TheAny dedi: Katar Pro XT'den daha iyi. Tercih meselesi ama ben olsam kıyaslamazdım bile. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çok fark yoksa 600TL vermeyeyim diye sorayım dedim, teşekkürler.
TheAny dedi: Katar Pro XT'den daha iyi. Tercih meselesi ama ben olsam kıyaslamazdım bile. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, çok fark yoksa 600TL vermeyeyim diye sorayım dedim, teşekkürler.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 27 Haziran 2022 #15 Aslında farem vardı fakat yorumlardan etkilendim sipariş geçtim ben de.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #16 Mr.Kitty dedi: Aslında farem vardı fakat yorumlardan etkilendim sipariş geçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hocam, hayırlı olsun.
Mr.Kitty dedi: Aslında farem vardı fakat yorumlardan etkilendim sipariş geçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Bende aldım hocam, hayırlı olsun.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 27 Haziran 2022 #17 Mr.Kitty dedi: Aslında farem vardı fakat yorumlardan etkilendim sipariş geçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Eternal777 dedi: Bende aldım hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Mr.Kitty dedi: Aslında farem vardı fakat yorumlardan etkilendim sipariş geçtim ben de. Genişletmek için tıkla... Eternal777 dedi: Bende aldım hocam, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 27 Haziran 2022 #18 Klosie dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu indirimi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler hocam.
Klosie dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bu indirimi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler hocam.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #19 Klosie dedi: Fiyat olarak gayet iyi. Piyasa fiyatı 1000-1700 civarında seyrediyor. Bildiğim kadarıyla çok yeni bir model ve gayet memnun insanlar var. SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alamayı düşünüyorum bu bütçede en iyisi bu mudur? Biraz baktım daha iyisi yok gibi ben de aldım teşekkürkler.
Klosie dedi: Fiyat olarak gayet iyi. Piyasa fiyatı 1000-1700 civarında seyrediyor. Bildiğim kadarıyla çok yeni bir model ve gayet memnun insanlar var. SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar SteelSeries Aerox 5 Oyun Faresi, 9 Programlanabilir Tuş IP54, PC/MAC – FPS, MOBA, Battle Royale, MMOs, RPGs, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Alamayı düşünüyorum bu bütçede en iyisi bu mudur? Biraz baktım daha iyisi yok gibi ben de aldım teşekkürkler.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 28 Haziran 2022 #20 Je m en fiche dedi: Alamayı düşünüyorum bu bütçede en iyisi bu mudur? Biraz baktım daha iyisi yok gibi ben de aldım teşekkürkler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Je m en fiche dedi: Alamayı düşünüyorum bu bütçede en iyisi bu mudur? Biraz baktım daha iyisi yok gibi ben de aldım teşekkürkler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.