A Atatuğkan Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 SteelSeries'in çok fazla kopyalandığını duydum bu yüzden konu açma gereği duydum. Linkteki mouse pad orijinal mi çakma mı? Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
SteelSeries'in çok fazla kopyalandığını duydum bu yüzden konu açma gereği duydum. Linkteki mouse pad orijinal mi çakma mı? Amazon.com.tr
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Satıcı Amazon. Sahte olduğunu düşünmüyorum. Aynı sayfadan QCK Prism ve attığın modeli aldım. Orijinalliğinden hiç şüphe etmedim.
Satıcı Amazon. Sahte olduğunu düşünmüyorum. Aynı sayfadan QCK Prism ve attığın modeli aldım. Orijinalliğinden hiç şüphe etmedim.
A Atatuğkan Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Birde bu mosuepadi kullanan arkadaşlar pad masadan kayıyor mu sert hareketler yapınca. FPS oyunları oynuyorumda.
Birde bu mosuepadi kullanan arkadaşlar pad masadan kayıyor mu sert hareketler yapınca. FPS oyunları oynuyorumda.
G Greewe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Makaleler 1 2 Mayıs 2023 #4 Kimse qck çakması işine girmez zaten ucuz bir ürün
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #5 Atatuğkan dedi: Bir de bu mosuepadi kullanan arkadaşlar pad masadan kayıyor mu sert hareketler yapınca. FPS oyunları oynuyorumda. Genişletmek için tıkla... Hayır. Masaya gayet güzel tutunuyor. Öneririm.
Atatuğkan dedi: Bir de bu mosuepadi kullanan arkadaşlar pad masadan kayıyor mu sert hareketler yapınca. FPS oyunları oynuyorumda. Genişletmek için tıkla... Hayır. Masaya gayet güzel tutunuyor. Öneririm.
A Atatuğkan Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #6 AtakoHelikopteri dedi: Hayır. Masaya gayet güzel tutunuyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam steelseries mi daha iyidir. Yoksa bu 2 sinden biri mi? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
AtakoHelikopteri dedi: Hayır. Masaya gayet güzel tutunuyor. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam steelseries mi daha iyidir. Yoksa bu 2 sinden biri mi? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #7 Atatuğkan dedi: Hocam SteelSeries mi daha iyidir. Yoksa bu 2'sinden biri mi? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Klassenin büyük olan mousepadi düşünülebilir gibi geldi. Yer sorunun yoksa onu tercih edebilirsin.
Atatuğkan dedi: Hocam SteelSeries mi daha iyidir. Yoksa bu 2'sinden biri mi? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Klassenin büyük olan mousepadi düşünülebilir gibi geldi. Yer sorunun yoksa onu tercih edebilirsin.