Amazon Steelseries Rival Siparişi

Onur.Esme

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi forumlar ,

Amazon.com'dan uygun fiyatlı olduğu için ben ve arkadaşım Steelseries Rival almaya karar verdik. Siparişi vermeden önce sormak istediğim birkaç soru var. Daha önce buradan alışveriş yapmış ve tecrübelerine paylaşabilecek kişilerin yardımlarını bekliyorum.

1) Bu mouse'da FREE Shipping yazıyor. Bu nedir?
2) 2 tane sipariş verince 100$ yapıyor. Gümrük vergisi sorun çıkartırmı ?
3) Satıcının güvenilir olup/olmadığını nasıl anlayabilirim?
4) Tahmini kaç gün içinde ve nereye teslim edilir?

1. Ücretsiz kargo demek ama Türkiye'ye ücretli.
  2. Çıkarma ihtimali her zaman vardır. 100$ altında sorun çıkma ihtimali daha da düşük sadece.
  3. Amazon.com güvenilirdir.
  4. Maksimum 20 günde belirttiğiniz adrese teslim edilir. Tabi gümrüğe takılma vs olduğunda siz gidip alıyorsunuz diye biliyorum.

1) Free shipping : Bedava kargo anlamına geliyor fakat bu sadece Amerika için geçerli .
2) Gümrük vergisini ödediğin sürece (ki amazon baştan kesiyo vergiyi) sorun olmaz.
3) Normal birisinin ürünü satmak için taa buraya gönderebileceğini sanmam o yüzden amazonun kendi sattığı ürünleri almalısın.
4) Günü değişebilir ama maks. 2-3 hafta sürer (ayrıca sipariş ettikten sonra sana bir kod vericek ve ona göre ürünün nerde olduğunu vs görebiliceksin.) Teslim olarak yazdığın adrs direkt getirirler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı