Amazon taksit ödemeleri nasıl oluyor?

Radiexss

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, Amazon'dan bir ürün satın almak istiyorum. Ürünün 12 ay taksitli fiyatı 3.500 TL, ben bu ürünü almak istesem kartımdaki 3500 TL'yi direkt çekiyor mu yoksa aylık fiyatı olan 295 TL'yi benden aylık olarak mı çekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartın var ise limitinden çekiyor, sen aylık olarak ödüyorsun limitin geri açılıyor. Banka kartlarına taksit yapılmıyor.

Şöyle oluyor senin kredi kartı limitin örneğin 10k olsun 3500tl eksiliyor 6500tl kredi kartı limitin kalıyor. Her ay 295tl ödedikçe limitin 1. ay ödemesinden sonra 6795tl sonra 2. 7090tl gibi artıyor.

Şöyle oluyor senin kredi kartı limitin örneğin 10k olsun 3500tl eksiliyor 6500tl kredi kartı limitin kalıyor. Her ay 295tl ödedikçe limitin 1. ay ödemesinden sonra 6795tl sonra 2. 7090tl gibi artıyor.
teşekkür ediyorum dostum.

Kredi kartın var ise limitinden çekiyor, sen aylık olarak ödüyorsun limitin geri açılıyor. Banka kartlarına taksit yapılmıyor.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…