Çözüldü Amazon taksit yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gizliaadam

Kilopat

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    20,8 KB · Görüntüleme: 288
  • A.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 248
Çözüm
Geçtiğimiz günlerde aynı sorunu yaşadım, müşteri temsilcisi ile görüştüm. Antlaşma yeniliyorlarmış, yanlış hatırlamıyorsam 5-10 Ekim'e kadar garanti kartlarında taksit sorun olacak maalesef.
Kartta alan var mı alışveriş yapmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde aynı sorunu yaşadım, müşteri temsilcisi ile görüştüm. Antlaşma yeniliyorlarmış, yanlış hatırlamıyorsam 5-10 Ekim'e kadar garanti kartlarında taksit sorun olacak maalesef.

Çözüm
Sepette başka bir ürün var mı? Eğer #3'teki sorun değilse belki sepetinizde taksiti bulunmayan bir ürün bulunuyor olabilir.

Sanki banka kartı gibi algılıyor.
Güç içinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz hem daha hızlı hem de daha net bir cevap almanızı belkide çözüme ulaşmanızı sağlayabilir.

Dostlar kartımda hem yeterli alan var hemde sadece tek ürün var. Belki arkadaşın dediği gibi antlaşma yeniliyo olabilirler. Gün içinde müşteri hizmetleriyle iletişime geçip buraya bilgi olarak yazacağım sonucu.

Edit: 1 ekimde taksit mevzusu düzelecekmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…