Amazon tarafından dolandırıldım

Amazon koşulsuz iade alan bir firma. Daha iade sonuçlanmadan "Amazon tarafından dolandırıldım" gibi bir başlıkla konu açmanız çok yanlış. Yanlış algı yaratıyorsunuz. Sizin yüzünüzden insanlar alışveriş yapmayacak sonra.

İnternetten aldığım elektronik ürün 200-300 tl olsa dahil kargoyu teslim alırken ve kutuyu açarken mutlaka videoya alırım. Siz 30k+ üstü para verip bir parça alıyorsunuz ve tahmin ediyorum ki video falan çekmemişsiniz. Ve en azından yaşadığınız durum için buraya bir fotoğraf atabilirdiniz bizi bilgilendirmek amacıyla.

Amazon dolandırıcıysa dükkanı kapatıp gidelim bir daha da internetten alışveriş yapmayalım.

Son düzenleme:
Amazon'un adını lekelemek için mi açtınız konuyu daha ortada fol yok yumurta yok.

Amazon'dan çok şey aldım başıma hiç kötü bir şey gelmedi. Elektronik cihazda aldım. Amazon iadeyi kabul eder. Amazon bu yüzden Amazon.

3 ay sonra ürün bozuldu ve iade aldılar üstelik ürünü yollamadan yolladılar. Amazon en güvenli site başlık yanlış. Keşke iadeyi bekleyip yazsaydınız.
35 bin lirayı mı iade ettiler 50 100 liralık ürünü iade etse ne olacak?

Arkadaşlar tekrar ediyorum, belki moderatör değiştirmiştir başlığı.
Ne kadar meraklıyız markayı sevdiğimiz için kişileri linç etmeye, emin olmadan.
Adamın 35.000 lirası gitmiş isterse küfür de yazar buraya hakkıdır. Az para mı? 5 kişinin asgari ücreti neredeyse.

35.000 lira az para diyen olmadı ki, sadece iade durumu yeni başlamış sonuçlanmamış. Hatta cümlede "depoya ulaştığında iadeniz yapılacaktır" yazıyor. Konu, durum sonuçlandığında açılmalıydı. Birçoğumuz böyle bir durum olabileceğini bilir Türkiye'de. Fakat firma bunun kanıtını istese kimse bir şey de diyemez. Olay tamamen Amazon'un inisiyatifinde şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…