prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 Zikkeci dedi: Bende yok sende nasıl var ? Şu an burada bilmeden yorum yapan tek kişi sensin resime bak. Genişletmek için tıkla...
Zikkeci dedi: Bende yok sende nasıl var ? Şu an burada bilmeden yorum yapan tek kişi sensin resime bak. Genişletmek için tıkla...
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #12 prex dedi: Eki Görüntüle 1360644 Genişletmek için tıkla... Hocam kendinizi bu tarz hallere sokmaya gerek yok adres T.C.. Vs bunlari tamamlayın ve oyle bakın güldurmeyin beni.
prex dedi: Eki Görüntüle 1360644 Genişletmek için tıkla... Hocam kendinizi bu tarz hallere sokmaya gerek yok adres T.C.. Vs bunlari tamamlayın ve oyle bakın güldurmeyin beni.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 15 Nisan 2022 #13 CorkedWine dedi: Dolandırıcı olabilir. Her Amazondaki satıcı güvenli değil. Yurtdışından gelirken gümrük vergisi falan da oluyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... "Yurtdışından gelen gönderiler Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur."
CorkedWine dedi: Dolandırıcı olabilir. Her Amazondaki satıcı güvenli değil. Yurtdışından gelirken gümrük vergisi falan da oluyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... "Yurtdışından gelen gönderiler Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur."
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #14 Zikkeci dedi: Hocam kendinizi bu tarz hallere sokmaya gerek yok adres T.C.. Vs bunlari tamamlayın ve oyle bakın güldurmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Hocam ödeme için kart bilgileri istiyor bunu da yapayım da kartımdan parayı çeksin dimi?
Zikkeci dedi: Hocam kendinizi bu tarz hallere sokmaya gerek yok adres T.C.. Vs bunlari tamamlayın ve oyle bakın güldurmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Hocam ödeme için kart bilgileri istiyor bunu da yapayım da kartımdan parayı çeksin dimi?
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #15 prex dedi: Hocam ödeme için kart bilgileri istiyor bunu da yapayım da kartımdan parayı çeksin değil mi? Genişletmek için tıkla... Kart degil T.C. istiyor orada ve sipariş toplamına bakarsanız fiyat yok.
prex dedi: Hocam ödeme için kart bilgileri istiyor bunu da yapayım da kartımdan parayı çeksin değil mi? Genişletmek için tıkla... Kart degil T.C. istiyor orada ve sipariş toplamına bakarsanız fiyat yok.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #16 Ödemeye geçince hata veriyor, dediğiniz olabilir. Niye başta sizin gibi bende adresinize gönderilemiyor yazmıyor onu anlamadım
Ödemeye geçince hata veriyor, dediğiniz olabilir. Niye başta sizin gibi bende adresinize gönderilemiyor yazmıyor onu anlamadım
B biyoreaktör Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #17 Ürün listelenmesinde hata oluşmuş. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Düzeltilecekmiş. Haberim olursa buraya yazarım. İllaki sorunu çözüceklerdir. Normalde bu ürünün satın alınabilir olması lazım.
Ürün listelenmesinde hata oluşmuş. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Düzeltilecekmiş. Haberim olursa buraya yazarım. İllaki sorunu çözüceklerdir. Normalde bu ürünün satın alınabilir olması lazım.