3 gündür adreste sabahtan akşama kadar bulunmama rağmen, paket dağıtıma dahi çıkmadan "teslimat girişiminde bulunuldu ertesi gün tekrar gelecekler" mesajı geliyor. Önceki birçok siparişimde de aynısı yaşanıyordu ama ertesi gün teslim ediliyordu. Sistemlerinde kuryenin bu duruma kanıt olarak teslim edilecek adresten fotoğraf çekmesi gerekiyor. Sözde dağıtıma çıktığı her gece, bakın buraya dikkat, her gece güncelleme olduğu zaman kurye veya şube yetkilisi mi bilmiyorum adam evinde atletli şekilde selfie çekip kanıt diye koyuyor. Ne müşteri hizmetleri çalışıyor (Hafta içi mesai saatlerinde aramama rağmen mesai saatleri dışındayız deyip telefon kapanıyor) ne de sorgu sayfasında verdikleri kurye numarasına ulaşılabiliyor. Yine aynı ekrandan şikayet ettim ama fayda edeceğini sanmıyorum. Amazon müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi bildirdim. Onlar bilgi alıp dönüş yapacaklar ama hala dönüş yapmadılar demek ki onlar da ulaşamadılar bu rezil firmaya.
Amazon gibi e-ticaret devinin neden böyle merdiven altı kurye firmalarıyla çalıştığını anlamış değilim. MNG Kargo ile çalışırken gayet iyiydi.