Amazon TR neden AGT ile çalışıyor?

Makaleler
1
Yer
500 Republica
3 gündür adreste sabahtan akşama kadar bulunmama rağmen, paket dağıtıma dahi çıkmadan "teslimat girişiminde bulunuldu ertesi gün tekrar gelecekler" mesajı geliyor. Önceki birçok siparişimde de aynısı yaşanıyordu ama ertesi gün teslim ediliyordu. Sistemlerinde kuryenin bu duruma kanıt olarak teslim edilecek adresten fotoğraf çekmesi gerekiyor. Sözde dağıtıma çıktığı her gece, bakın buraya dikkat, her gece güncelleme olduğu zaman kurye veya şube yetkilisi mi bilmiyorum adam evinde atletli şekilde selfie çekip kanıt diye koyuyor. Ne müşteri hizmetleri çalışıyor (Hafta içi mesai saatlerinde aramama rağmen mesai saatleri dışındayız deyip telefon kapanıyor) ne de sorgu sayfasında verdikleri kurye numarasına ulaşılabiliyor. Yine aynı ekrandan şikayet ettim ama fayda edeceğini sanmıyorum. Amazon müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi bildirdim. Onlar bilgi alıp dönüş yapacaklar ama hala dönüş yapmadılar demek ki onlar da ulaşamadılar bu rezil firmaya.

Amazon gibi e-ticaret devinin neden böyle merdiven altı kurye firmalarıyla çalıştığını anlamış değilim. MNG Kargo ile çalışırken gayet iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana Kolay Gelsin ile geldi kargolarım. Çok memnunum çok hızlı ve ilgililer. Gelmeden 2 saat önce evde misiniz diye soruyor ona göre getiriyorlar. Canlı takipte mevcut üstelik seçebiliyorsanız Kolay Gelsin'i seçin.

Agt firmasıyla Papara kargomda çok sorun yaşadım, ancak Amazon siparişlerimde ertesi gün sıkıntısız geldi. En azından Eskişehir'de müşteriye göre muamele yapıyorlar.

Balıkesir için konuşuyorum AGT büyük ölçüde bitti. Kolay gelsin ile çalışıyorlar. Yoğunluk durumunda AGT gelebiliyor. Açıkçası sizin probleme benzer ben de yaşadım. Dağıtıma çıkarıp teslim edilmedi fakat ertesi gün teslim ettiler. Birden fazla oldu bu. Ayrıca mesai saatleri içinde aradığımda kurye ile iletişime geçebildim hep.

Amazon TR Kolay Gelsin kargo ile çalışmıyor mu ya?
Bana kolay gelsin ile geldi kargolarım. Çok memnunum çok hızlı ve ilgililer. Gelmeden 2 saat önce evde misiniz diye soruyor ona göre getiriyorlar. Canlı takipte mevcut üstelik seçebiliyorsanız kolay Gelsin'i seçin.
En azından Eskişehir'de hala AGT ile çalışıyor.

Bana Kolay Gelsin ile geldi kargolarım. Çok memnunum çok hızlı ve ilgililer. Gelmeden 2 saat önce evde misiniz diye soruyor ona göre getiriyorlar. Canlı takipte mevcut üstelik seçebiliyorsanız Kolay Gelsin'i seçin.
Gece 11'de aldık sabah 12'de geldi

@Vio öyle demeyelim de 24 saat diyelim çünkü sabah 9 da alsanız akşam 9'a kadar elinize ulaşamaz.
Amazon agt ile de kolay gelsin kargo ile de çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…