SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 21 Kasım 2021 #11 Mubis10 dedi: Hocam canlı destege belki de 10 kere yazdım hepsi farklı bir süreç söylüyor hangisine inanacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL için bu kadar uğraşıyorsunuz? Amazon'dan bahsediyoruz asla problem çıkmaz.
Mubis10 dedi: Hocam canlı destege belki de 10 kere yazdım hepsi farklı bir süreç söylüyor hangisine inanacağımı şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Kaç TL için bu kadar uğraşıyorsunuz? Amazon'dan bahsediyoruz asla problem çıkmaz.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Kasım 2021 #12 Dostum dün gece demişsin. Haftasonundayız zaten, bu para iadeleri, aktarımları haftaiçinde olur.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #13 SiyahPassat dedi: Kaç TL için bu kadar uğraşıyorsunuz? Amazon'dan bahsediyoruz asla problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... 3200 TL. Diğer bir sitede daha ucuz olduğu için paranın geri gelip oradan almam gerekiyor ürünü. Genzonzi dedi: Dostum dün gece demişsin. Haftasonundayız zaten, bu para iadeleri, aktarımları haftaiçinde olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
SiyahPassat dedi: Kaç TL için bu kadar uğraşıyorsunuz? Amazon'dan bahsediyoruz asla problem çıkmaz. Genişletmek için tıkla... 3200 TL. Diğer bir sitede daha ucuz olduğu için paranın geri gelip oradan almam gerekiyor ürünü. Genzonzi dedi: Dostum dün gece demişsin. Haftasonundayız zaten, bu para iadeleri, aktarımları haftaiçinde olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 21 Kasım 2021 #14 Mubis10 dedi: 3200 TL. Diğer bir sitede daha ucuz olduğu için paranın geri gelip oradan almam gerekiyor ürünü. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İade olma süresini değiştiremezsiniz. Kenarda duran farklı bir paradan alışveriş yapın. Zaten iadeniz gelecek.
Mubis10 dedi: 3200 TL. Diğer bir sitede daha ucuz olduğu için paranın geri gelip oradan almam gerekiyor ürünü. Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İade olma süresini değiştiremezsiniz. Kenarda duran farklı bir paradan alışveriş yapın. Zaten iadeniz gelecek.
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 21 Kasım 2021 #15 SiyahPassat dedi: İade olma süresini değiştiremezsiniz. Kenarda duran farklı bir paradan alışveriş yapın. Zaten iadeniz gelecek. Genişletmek için tıkla... Paramı zar zor biriktirmiştim hocam kenarda param olsa direkt alayım zaten.
SiyahPassat dedi: İade olma süresini değiştiremezsiniz. Kenarda duran farklı bir paradan alışveriş yapın. Zaten iadeniz gelecek. Genişletmek için tıkla... Paramı zar zor biriktirmiştim hocam kenarda param olsa direkt alayım zaten.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 22 Kasım 2021 #16 İade gerçekleşti mi ?
M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 22 Kasım 2021 #17 SiyahPassat dedi: İade gerçekleşti mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef hala gerçekleşmedi. Amazon tarafından bugün para iadesi oldu ama henüz banka hesabıma para geçmedi sanırım 7-10 gün içerisinde geçiyormuş. Son düzenleme: 23 Kasım 2021
SiyahPassat dedi: İade gerçekleşti mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef hala gerçekleşmedi. Amazon tarafından bugün para iadesi oldu ama henüz banka hesabıma para geçmedi sanırım 7-10 gün içerisinde geçiyormuş.