E Eray kulaber Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Başlıkta belirttiğim gibi hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım ve konuya pek hakim değilim beni aydınlatırsanız sevinirim.
Başlıkta belirttiğim gibi hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım ve konuya pek hakim değilim beni aydınlatırsanız sevinirim.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.560 Çözümler 121 30 Temmuz 2024 #2 Ödeme kısmında ne yazıyorsa onun dışında bir şey ödemezsiniz.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Temmuz 2024 #3 Merhaba. Amazon Türkiye'de bazı ürünler yurt dışından gönderiliyor, yurt dışından gönderilme ürünlerde vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranındayken o da belirtiliyor. Eğer ürün yurt içiyse gümrük vergisi ödemezsiniz.
Merhaba. Amazon Türkiye'de bazı ürünler yurt dışından gönderiliyor, yurt dışından gönderilme ürünlerde vergi ödüyorsunuz. Ödeme ekranındayken o da belirtiliyor. Eğer ürün yurt içiyse gümrük vergisi ödemezsiniz.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 30 Temmuz 2024 #4 Gümrük vergisi varsa aldığın üründe yazıyor şu kadar ithalat ücreti diye, ya da aldığın ürünün fiyatına dahil oluyor vergisi.
Gümrük vergisi varsa aldığın üründe yazıyor şu kadar ithalat ücreti diye, ya da aldığın ürünün fiyatına dahil oluyor vergisi.