Amazon TR Sitesinden Monitör Almak

Hocam ürünün yapıldığı yer Çin. Ürün Türkiye'deki deposunda bekliyor Amazon'un. :) Ve evet, 2-3 güne gelir kargocular monitör ile futbol oynamaz ise.
Futbol olayına çok güldüm. Ürün arkadaşında dediği gibi Türkiye'deki deposunda bekliyor. Oturduğun yere göre ve kargo şirketine bağlı olarak gelme süresi değişebilir.

Amazon'un paketlemesi gerçekten çok kötü. Amazon'unun kendisi satıyordu HDD almıştım düz kartona koyup göndermişlerdi. Öyle görünce direk iade için geri göndermiştim ona bilgileri emanet edemem diye.
Ben de SSD ve monitör aldım amazon.com.tr'den, ikisinin de paketlemesi gayet iyiydi. Satıcı Amazon muydu, dikkat ettiniz mi?

Arkadaşlar merhaba. AmazonTR sitesinden bir monitör buldum fiyatına göre iyi olabileceğini düşündüğüm fakat Menşe Ülke: Çin diyor. Bu Çin'den gelecek anlamında mı yoksa Çin'den alındı size gönderilecek anlamında mı? Alırsam 2 3 güne gelir mi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0792C...veASIN=B0792CYMCN&linkCode=asn&tag=cimritr-21
Menşe ülke üretildiği yer anlamına gelir diye biliyorum yanlış varsa düzeltin üretim yeri Çin demek istiyor amazon Türkiyeden getirecek diye biliyorum ama yanlış varsa düzeltin

Evet etmiştim kendisiydi. Kara Cuma diye aceleye gelmiş olabilir. Bu olaydan sonra Sinerji, Inventus gibi yerlerin ne kadar profesyonel olduğunu anladım.
WD Blue 1 TB almıştım bende amazon dan kendi satıyordu aynı senin gibi paketlemesi berbattı ama ürün sorunsuz çalışıyor bende iade etmedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı