Amazon TR vs Gaming Gen TR

Amazon'da 30 gün bırak ölü pikseli keyfi iade hakkın bile mevcut. 260 TL için riske değmez.

İkisine de sor müşteri hizmetlerine ölü piksel garantisini. Hangisinin varsa onu al.

Arada 150 TL var. Amazondan alsam daha mı mantıklı? Kargolamada sorun olmaz diyorsanız Amazondan alacağım.
Yıllardır Online alışveriş yaparım. Arada çok az fiyat farkı varsa Amazon Türkiye'yi tek geçerim. %100 müşteri memnuniyetim var. Hiç sorun yaşatmadılar şimdiye kadar. Ölü piksel çıkarsa sorun çıkartmaz değişim veya iade yaparlar.

5 ölü pikselin altındaki ölü pikselleri kabul etmiyor diye biliyorum doğru mudur? Asus ile de alakalı olabilir.
Amazon her türlü iadeyi kabul ediyor keyfi olsa dahi. Fakat bu durum tabiki vicdanınla alakalı. Kötüye kullanımda var bu işin içinde. Kulaklık alıyor birisi 25 gün kullanıp iade ediyor ( beğenmediğin durumda 3 gün max iade edersin normal şartlarda ). Amazon derim ben.

Dün gece bir alışveriş yaptım mesela amazona güvendiğim için sırf.

Normalde yurt dışı ürüne bulaşmam fakat 2x16 rami 1600 tlye aldım.
Geçen aylarda yurt dışı 4 adet hk61 hot swap gateron switch klavye aldım normal fiyatı 60 dolar civariyken bana gelişi 225 tl idi.

Çünkü bir sorun olduğunda amazonun her türlü yardımcı olacağını ve çözeceğini bilerek hareket edebiliyorsun.
Mesela bulunduğum bölgede ptt ve trendyol hariç kargo yok ekstra kargo parası veriyoruz buraya gelmesi diğer için kargoların. Onları bile iade ettiğini söylemek isterim kendileriyle alakalı bir durum olmadığı halde.
Reklam gibi oldu biraz ama tecrübelerim çok fazla amazonla ilgili o yüzden için rahat olsun.

Keyfi iade durumu mu var?

O zaman buradan bir şey alsak bize birinin keyfi iade ettiği ürün gelme ihtimali nedir? Ben 0 bir ürün istiyorsam eğer bu durumda mecburen keyfi iade edilen ürünü mü alacağım?

Keyfi iade durumu mu var?

O zaman buradan bir şey alsak bize birinin keyfi iade ettiği ürün gelme ihtimali nedir? Ben 0 bir ürün istiyorsam eğer bu durumda mecburen keyfi iade edilen ürünü mü alacağım?
Genelde iadesi alınmış ürünleri yollamıyorlar. Bana hiç denk gelmedi, çok fazla alış veriş yaptım amazondan. Yapan tanıdıklarımda çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…