ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 7 Kasım 2021 #1 Amazon.de'de gezinirken PS4 ilanı gördüm. Üst kısımda trade-in yazıyordu bu ne demek? Son düzenleme: 7 Kasım 2021
FFelix Femtopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 395 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #2 Kullanılmış ürünleri Amazon'a yollayarak, karşılığında; Amazon'un teklif ettiği fiyatı, hediye çeki olarak alabildiğiniz sistem. Kabul ettiği ürünleri detaylarda görebilirsiniz. Ek olarak bilgi; ücretsiz gönderim yapıyorsunuz.
Kullanılmış ürünleri Amazon'a yollayarak, karşılığında; Amazon'un teklif ettiği fiyatı, hediye çeki olarak alabildiğiniz sistem. Kabul ettiği ürünleri detaylarda görebilirsiniz. Ek olarak bilgi; ücretsiz gönderim yapıyorsunuz.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 Eski konsolunu gönderiyorsun onlar da senin amazon hesabına belli bir miktar yüklüyor.
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 7 Kasım 2021 #4 FFelix dedi: Kullanilmis ürünleri Amazon'a yollayarak, karşılığında Amazon'da hediye çeki alabildiğiniz sistem. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 ilanda gördüm bu seçeneği.TR'de oluyor mu? Adresle alakalı hata verdi.
FFelix dedi: Kullanilmis ürünleri Amazon'a yollayarak, karşılığında Amazon'da hediye çeki alabildiğiniz sistem. Genişletmek için tıkla... Ben sadece 1 ilanda gördüm bu seçeneği.TR'de oluyor mu? Adresle alakalı hata verdi.