Amazon TROY'da taksit olmuyor

TSp3dXic

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ziraat Bankkart TROY kredi kartına sahibim. Amazon'da ürün sayfasında 6 taksit yapılabildiği gözükürken ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkmıyor. Sizde de aynı sorun var mı? TROY ile alakalı mı?

Güncelleme: TROY kart olduğu için taksit olmuyormuş bankadan kartımın Visa olmasını istedim ve Visa olduktan sonra sanal kart oluşturup denediğimde taksit seçenekleri gözüktü.

Güncelleme: TROY kart olduğu için taksit olmuyormuş bankadan kartımın Visa olmasını istedim ve Visa olduktan sonra sanal kart oluşturup denediğimde taksit seçenekleri gözüktü.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama ben de aynı durumdan muzdaribim bu bahsettiğiniz çözüm yeni kart gönderimiyle mi oluyor?

Hocam ziraat katılım bankkarta sahibim kartta TROY oldugu yazmıyor ama yine de taksitler çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Fakat hortlatma sebebim bu sorun 2026'da da devam etmesi ve yaşadığım süreci ve çözümü anlatmak istiyorum. Çünkü bu sorunu yaşadığımda çözüm için araştırma yapınca bu konuya denk gelmiştim. :D

Bende TROY kredi kartıyla taksitle ödeme yapmak istediğimde seçenekler çıkmadı. Hem Amazon'u hem de Ziraat Bankası müşteri hizmetleri ile dün görüşmüştüm. Amazon TROY için taksit desteğinin eklendiğini söylenmişti ancak bazen arka planda hata oluştuğu için bildirimde bulunacağını söylediler. Bunun ne zaman düzeleceğini kestiremediğim için Ziraat Bankası'yla da konuştum durumu. Visa veya Master carda çevirebilir miyiz dedim tekrardan kart başvurusu yaptılar bir baktım mevcut limit desteği ile Visa kredi kartı eklendi. Basımda gözüküyor hala ancak sanal kredi kartı oluşturup alışveriş yapabilirsiniz. En hızlı çözüm banka ile görüşecek Visa veya Master Card istemek olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı