Amazon TR'ye kargo ücreti

Arkadaşlar
Alışverişimi tamamladım Amazon.Com'dan. 2 Adet ürün aldım:
Razer Deathadder Chroma
Razer Goliathus Speed Large
İkisi toplamda $83'ı geçtiği için ayrı ayrı sipariş vermek zorundaydım ve de $7'dan 40TL gibi de bir kargo ücreti ödemek zorundaydım. Eşimin İngilizce Öğretmeni oluşunu kullanarak onu oturttum müşteri temsilcisi ile konuşturdum. İlk defa alışveriş yaptığımızı ve gümrük vergisinden ötürü de ayrı ayrı almak zorunda olduğumuzu, onlardan bir kıyak geçmesini istediğimizi söyledik. (Kıyak kelimesini nasıl çevirdi bilmiyorum )
Ayrı ayrı 2'sini de satın aldık, sonrasında sipariş kodlarını müşteri temsilcisine verdik ve iki siparişimizin de kargo ücretlerini sildi.
Bilginiz olsun...

(DN: Bu arada sürekli Türkçe kullanımından ötürü ban yiyip 1 gün susturuluyorum forumda. Anlamadığım, neden ban yediğimiz yazıyor ama oradaki moderatör arkadaş yazımın hangi kısmında imla hatası vs. buluyor belirtirse sevinirim. Öğretmenim ve öğretmenliğimden utanmaya başladım kaç kez bu yüzden ceza alıyorum ve canım sıkılmaya başladı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…