Amazon Türkiye ''Siparişiniz gönderilemiyor''

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Orbayy

Hectopat
Merhabalar, Ben 23 Kasım 00:05'de monitör satın aldım. Bana 23 Kasım gecesinde bir e-posta geldi:

Merhaba,

Ödeme bilgilerinizi doğrulayamadığımız için bu hesaba erişiminizi kaldırdık. Bilgilerinizi doğrulayana kadar hesabınıza ulaşamaz ve sipariş veremezsiniz.

Bu konuyu çözmek için lütfen aşağıdaki bilgileri güvenli faks numaramıza gönderin:
+44 203 300xxxx

-- xx ile biten VISA kartınız için hesap özetinizin fatura adresini içeren bir kopyası
-- Adınız, telefon numaranız ve Amazon hesabınıza kayıtlı e-posta adresi

Bu bilgileri faksladıktan 2 gün sonra bir e-posta daha geldi. Bu e-postada hiçbir zaman alışveriş yapmadığım kredi kartı bilgilerini istediler:
Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. E-posta yoluyla gönderilen ekleri kabul edemiyoruz.

Bu sorunu çözüme ulaştırmak için master ile biten xx kartınızın yakın tarihli bir hesap özetini doğrulamamız gerekir. Hesap özetinizi güvenli belge portalımıza yüklemek için hesabınıza giriş yapın ve talimatları izleyin.

Hesap özetinde aşağıdaki bilgiler açık bir şekilde görünmelidir:

-- Adınız ve fatura adresiniz.

-- Kart numarasının son 4 hanesi. Güvenliğiniz için sadece son 4 basamağın görüntülendiğinden emin olun.

Böyle bir e-posta gelince çok sinirlendim. Neredeyse aradan 1 hafta geçmesine rağmen hiçbir ilerleme olmuyordu. Hemen Amazon Türkiye müşteri hizmetlerini aradım. ve bana beklememi, hesap uzmanlarının bana geri dönüş yapacaklarını söylediler. Aradan 4 gün geçti ve onları tekrar aradığımda ise bana master kartımın bilgilerini faks yollamamı gerektiğini söylediler(Bekleyin dediler ama cevap gelmeyince aradım). İstenen bilgileri tekrar faks yolladım. Aradan 3 gün geçti. Bugün tekrar aradığımda ''Biz buradan bir şey yapamıyoruz.'' dediler. Bana gelen iki e-postanın da altında 24 saat içinde yanıt verileceği yazıyor halbuki. ''Yüz yüze konuşabileceğim bir şubeniz var mı?'' dediğim zaman ise ''Hayır sadece telefon ve e-posta üzerinden ulaşabiliyorsunuz'' diyor. Gerçekten bu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.

Öncelikle hesabını kitlemiş Amazon, aynısı bana oldu. Amazon müşteri hizmetleri canlı sohbete bağlan. Oradan böyle böyle hesabım kitlendi de. Farklı bir hesap açıp bunları yaz. Oradan sana yardımcı oluyorlar. Hesap özeti vs birkaç belge atıyorsun hesabın geri açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hesabını kitlemiş Amazon, aynısı bana oldu. Amazon müşteri hizmetleri canlı sohbete bağlan. Oradan böyle böyle hesabım kitlendi de. Farklı bir hesap açıp bunları yaz. Oradan sana yardımcı oluyorlar. Hesap özeti vs birkaç belge atıyorsun hesabın geri açılıyor.
Benden hesap özetini e-posta yoluyla istediler yolladım fakat anlattığım gibi hiçbir dönüş yapılmadı. Yaklaşık 2 haftadır böyle sürüyor.

Ben de yolladim ilk basta takmadilar sonrasinda Live Chat'e baglan oardan konus ya da ara konus en sagliklisi hemen cozuluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı